Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-10, 20:28   #467
wykrasana
Szara Eminencja

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Jej ja też chcesz jeszcze z kg schudnąć też jestem na III fazie
Mi na 2 nie leciało na 3 leci. nie wiem od czego to zależy...

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
gwoli wyjaśnienia,jak już chcesz zaokrąglać to mam 63 kg:P
też zaczęłaś z początkiem stycznia? ile masz wzrostu? bo wyglądasz fantastycznie, z tego co pokazywałaś! dogonisz mnie na tej III napewno

oj powodzenia w uczeniu, napewno będzie ok

a i byłam dziś na tym wibrującym urządzeniu, ale mnie wytrzęsło śmieszne uczucie! zobaczymy czy będą efekty
Tak. Zaczęłam 3 stycznia. Wzrostu mam 168 cm. Vibro plate? Ja na to chodze po siłowni na relax Pamiętam jak pierwszy raz weszłam to zeskoczyłam przestraszona

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Dzień doberek
Po pracy poszłam do Galeri i kupiłam sobie szpilki, tzn odkupiłam za te co porzednio mi zeżarł pies w CCC w promocji za 49 zł szliczniutkie i jeszcze torebkę.
Poszalałam nie ma co, a teraz mam wyrzuty sumienia, bo lepiej żebym odkładała na czynsz bo nie wiadomo jaka wypłata będzie przecież
Od czasu do czasu można sobie coś kupić tym bardziej, że wcześniejszymi piesek sie posilił

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Dziewczyny ! Dziękuję wam za wsparcie Podniosło mnie to na duchu i dodało odwagi Jesteście najlepsze !
A co do matury ustnej...
20/20 punktów !!

Jak już zaczęłam mówić,to poleciało i na pytania wszystkie ładnie odpowiedziałam

Jeszcze raz dziękuję Gdyby nie Wy,to cienko by bylo...
klask i: Eeee Zdolniacha

Cytat:
Napisane przez Zapach deszczu Pokaż wiadomość
Witam
Od miesiąca jestem na diecie, jednak obecna dieta jest dość rygorystyczna. Zaczęłam dużo czytać o diecie Dukana, ale mam wiele wątpliwości.
Wiele osób bardzo chwali sobie tą dietę dlatego zaczęłam szukać informacji.

Mam jednak kilka pytań i mam nadzieję, że ktoś mi pomoże
- Słyszałam, że będąc na tej diecie obowiązuje całkowity zakaz ćwiczeń fizycznych. Wydaje mi się to dość zaskakujące. Jak jest faktycznie?
- Czy przygotowywanie posiłków dozwolonych jest czasochłonne?
- Zastanawiam się czy uda mi się znaleźć odpowiednie produkty bez problemów? Czy ta dieta należy do diet, gdzie składniki są drogie?

Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Szukam czegoś dla siebie a wszystkie inne diety są męczące.

-Ja chodze na siłownie 4-5 razy w tygodniu, pływam raz w tygodniu, 2 razy areobik na tydzień... i to wszystko od drugiej fazy Nie miałam żadnych problemów - jakichś osłabień czy coś.
-Zajmuje troche czasu...
- Pod względem dukanowym Lidl jest bardzo dobrze zaopatrzony. Cóż... ta dieta do tanich nie należy...

Cytat:
Napisane przez iwka2021 Pokaż wiadomość
hej przyłączam sie do wass
dziś mój 1 dzień diety dukana fazy uderzeniowej!
mam do zrzucenia około 10-12 kg

wzrost 170,
waga 70kg.
Witamy! Ile masz tej uderzeniówki zrobić?

Dziewczyny na 3 fazie makaronu można 200 gram ugotowanego, nie 100 g
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora