2011-05-10, 20:28
|
|
Szara Eminencja
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Cytat:
Napisane przez anita9005
[/COLOR]Jej ja też chcesz jeszcze z kg schudnąć  też jestem na III fazie
|
Mi na 2 nie leciało na 3 leci. nie wiem od czego to zależy...
Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru
gwoli wyjaśnienia,jak już chcesz zaokrąglać to mam 63 kg:P
też zaczęłaś z początkiem stycznia? ile masz wzrostu? bo wyglądasz fantastycznie, z tego co pokazywałaś! dogonisz mnie na tej III napewno
oj powodzenia w uczeniu, napewno będzie ok
a i byłam dziś na tym wibrującym urządzeniu, ale mnie wytrzęsło  śmieszne uczucie! zobaczymy czy będą efekty 
|
Tak. Zaczęłam 3 stycznia. Wzrostu mam 168 cm. Vibro plate? Ja na to chodze po siłowni na relax Pamiętam jak pierwszy raz weszłam to zeskoczyłam przestraszona 
Cytat:
Napisane przez Paati89
Dzień doberek 
Po pracy poszłam do Galeri i kupiłam sobie szpilki, tzn odkupiłam za te co porzednio mi zeżarł pies  w CCC w promocji za 49 zł  szliczniutkie i jeszcze torebkę.
Poszalałam nie ma co, a teraz mam wyrzuty sumienia, bo lepiej żebym odkładała na czynsz bo nie wiadomo jaka wypłata będzie przecież 
|
Od czasu do czasu można sobie coś kupić tym bardziej, że wcześniejszymi piesek sie posilił 
Cytat:
Napisane przez mroziq
|
  klask i: Eeee  Zdolniacha 
Cytat:
Napisane przez Zapach deszczu
Witam 
Od miesiąca jestem na diecie, jednak obecna dieta jest dość rygorystyczna. Zaczęłam dużo czytać o diecie Dukana, ale mam wiele wątpliwości.
Wiele osób bardzo chwali sobie tą dietę dlatego zaczęłam szukać informacji.
Mam jednak kilka pytań i mam nadzieję, że ktoś mi pomoże 
- Słyszałam, że będąc na tej diecie obowiązuje całkowity zakaz ćwiczeń fizycznych. Wydaje mi się to dość zaskakujące. Jak jest faktycznie?
- Czy przygotowywanie posiłków dozwolonych jest czasochłonne?
- Zastanawiam się czy uda mi się znaleźć odpowiednie produkty bez problemów? Czy ta dieta należy do diet, gdzie składniki są drogie?
Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Szukam czegoś dla siebie a wszystkie inne diety są męczące.
|
-Ja chodze na siłownie 4-5 razy w tygodniu, pływam raz w tygodniu, 2 razy areobik na tydzień... i to wszystko od drugiej fazy Nie miałam żadnych problemów - jakichś osłabień czy coś.
-Zajmuje troche czasu...
- Pod względem dukanowym Lidl jest bardzo dobrze zaopatrzony. Cóż... ta dieta do tanich nie należy...
Cytat:
Napisane przez iwka2021
hej przyłączam sie do wass
dziś mój 1 dzień diety dukana fazy uderzeniowej!
mam do zrzucenia około 10-12 kg
wzrost 170,
waga 70kg.
|
Witamy! Ile masz tej uderzeniówki zrobić?
Dziewczyny na 3 fazie makaronu można 200 gram ugotowanego, nie 100 g
|
|
|