Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-10, 21:41   #3606
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Angy, wspolczuje bardzo, normlanie az cos czlowieka trafia
Trzymam kciuki za czwartek

Skierko, trzymaj sie, nawet nie wiesz, jak ja cie rozumiem . Walka z kilogramami jest straszna

Miramej, Maggi, przytulam Was mocno. Mam nadzieje, ze samopoczucie Wam sie wkrotce polepszy. Nie jestescie zlymi matkami , ja bardzo tesknie po pracy do A, ale jak ten ma zle dni, to marze, aby maz juz wrocil z pracy...

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość

Dzięki Dziewczyny , ale srednio odpoczęłam
Pobyt z największym nierobem na świecie, to nie sielanka...
Ciagłe noszenie i dokładanie do komina i kuchni, żeby ciepło było, wszystko na mojej głowie, ach szkoda gadać...
Spanie do południa albo i dłuzej, taki to się w życiu potrafi ustawić...
No ale...
normalnie
Sciskam
Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
I dziekuję za wszystkie kciuki zaliczyłam. Teraz czekam na tel kiedy moge odebrać dokumenty.
Garnituru nie kupiłam... Za to znalazłam balerinki dla siebie
Gratuluje
Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Wczoraj mój gin badając mnie użył określenia brodawczak, oczywiście po powrocie do domu nie omieszkałam skorzystać z pomocy wujka google i pierwsze zdanie mi się nie spodobało: "Postać nowotworu niezłośliwego..."
Staram się trzymać w ryzach, więcej nie zaglądam do samouczków lekarskich i staram się nie stawiać sobie diagnozy Poza tym pocieszam się, że głupia kurzajka to też brodawczak...

Nie czytaj, nie ma sensu
Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość

Bierze go jakieś choróbsko wstał z 37 gorączki (niby niegorączka ale wiem że coś zaczyna się dziać ). Wcale na dworze mu sie nie podobało, marudził, no i sam o 11.00 chciał się bujać w huśtawce (czyt. chciał na drzemkę). Właśnie wstaliśmy- a to kolejny objaw że coś go bierze, bo wtedy chce spać ale tylko NA brzuchu mamy lub taty, inaczej płacz i lament. Zawsze drzemka o 12. 00 lub później.
Kurde noooooooo, takielato za oknem a on choryyyyyyyyy ale jestem złaaaaaaa
Dzuo zdrowia