Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-10, 21:23   #4727
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość

dziś ja Was prosze o kciuki dla mnie: jutro na 10.40 idę na rozmowę kwalifikacyjną (chcę zmienić pracę) a po południu mam wizytę u endokrynologa. mam nadzieję, że te leki, którymi się ostatnio faszerowałam coś pomogły

Mnie też w najbliższych dniach czekają badania... progesteron i E2

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Ah te Wasze magiczne kciuki! Oczywiscie, ze pomogly! Dziekuje Wam wszystkim! Wydaje mi sie, ze poszlo naprawde przywzwoicie Teraz chce jak najszybciej o tym zapomniec i cieszyc sie wolnoscia Oficjalnie oglaszam - trzeci rok zakonczony, mam wakacje!

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję za gratulacje ustalenia ostatecznej daty, za wpisanie na właściwe miejsce w kalendarzu... ale muszę was poinformować o nowej dacie:P 22.09 bo niestety zespołowi cos wypadło na 8.09. Jej.. ale sie cieszę, że już załatwione. I takim oto sposobem zaczęliśmy chodzić 22.02 a małżeństwo rozpoczniemy 22.09 jak będzie możliwość to ślub zrobię o 18 a chodzić zaczęliśmy o 18:01
No i gratuluję wyznaczenia daty ostatecznej

Byliśmy z Narzeczonym na zakupach, wróciliśmy do mnie, zrobiliśmy sobie pyszne tortille, TŻ miał zaraz zmykać, ale zasnął na kanapie i nie mam sumienia go ruszać.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora