2011-05-10, 21:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez evoonia86
dziś ja Was prosze o kciuki dla mnie: jutro na 10.40 idę na rozmowę kwalifikacyjną (chcę zmienić pracę) a po południu mam wizytę u endokrynologa. mam nadzieję, że te leki, którymi się ostatnio faszerowałam coś pomogły 
|

Mnie też w najbliższych dniach czekają badania... progesteron i E2 
Cytat:
Napisane przez D0tk4
Ah te Wasze magiczne kciuki! Oczywiscie, ze pomogly! Dziekuje Wam wszystkim! Wydaje mi sie, ze poszlo naprawde przywzwoicie  Teraz chce jak najszybciej o tym zapomniec i cieszyc sie wolnoscia  Oficjalnie oglaszam - trzeci rok zakonczony, mam wakacje! 
|

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia
Bardzo dziękuję za gratulacje ustalenia ostatecznej daty, za wpisanie na właściwe miejsce w kalendarzu... ale muszę was poinformować o nowej dacie:P 22.09  bo niestety zespołowi cos wypadło na 8.09. Jej.. ale sie cieszę, że już załatwione. I takim oto sposobem zaczęliśmy chodzić 22.02 a małżeństwo rozpoczniemy 22.09  jak będzie możliwość to ślub zrobię o 18  a chodzić zaczęliśmy o 18:01 
|
No i gratuluję wyznaczenia daty ostatecznej
Byliśmy z Narzeczonym na zakupach, wróciliśmy do mnie, zrobiliśmy sobie pyszne tortille, TŻ miał zaraz zmykać, ale zasnął na kanapie i nie mam sumienia go ruszać.
|