2011-05-11, 00:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
Napisane przez ultraradiola
dziewczyny powiedzcie mi co kupić na roczek dla chrześniaczki. Chciałabym coś na pamiątkę żeby za parę lat wiedziała ze to ode mnie
Bezeczku ja tam zdjęć nie widzę chyba ze tylko ja tak mam 
|
czyli tort z pieluch odpada nie wiem, ale tak mi się ten pomysł spodobał, że szok! 
już poprawiłam zdjęcia, miałam zablokowaną galerię dla obcych 
Cytat:
Napisane przez metkaa
wiecie jakie jaja dzis u nas sie dzialy tzn nie u nas tylko u sasiadow, przed 2 w nocy wstalam zeby nakarmic szymcia a ze potem nie mogl zasnac to sobie lezelismy, w pewnej chwili slysze pukanie do drzwi (nie do moich ale na klatce sie nioslo) mowie do meza ze chyba ktos kluczy nie wzial i sie do domu dobija a moj mezus mowi ze zanim sie tu wprowadzilam to u sasiadow na przeciwko byly takie akcje ze chlop (ma ok32 lat, zona z 10 lat starsza, chociaz to nie ma znaczenia i maja 2 letnia corcie) wracal pijany i kobita nie chciala go do domu wpuscic, niezle mysle sobie, minelo 40 min a ten koles dalej puka tzn z pukania przeszedl w walenie, a ta kobieta niewzruszona, chyba go nie wpuscila (mialam ochote zerknac przez wizjer ale mamy podwojne drzwi i byloby slychac jak je otwieram  ) rano dostaje sms od meza:pod drzwiami sasiadow lezy plecak, chyba go wyp..., no i chyba tak zrobila, chociaz wcale jej sie nie dziwie
|
niezłe przeboje. przypomina mi się akcja z moim ojcem 
dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010 
08wrzesień2014   ostatecznie 17.09. 14:35
|
|
|