Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
Napisane przez rachell111
no ale to on widział jego gały - wszystko o Tobie wiedział znał - a wizaż to jest dobro żaden porządek nie da Ci tego co da Ci wizaż - niech sie cieszy lepij
to wszystko to oczywiście taki zwrot
|
O! Ja Muszę to mężu memu powiedzieć, tzn trochę zmodyfikować, bo on się mnie o porządek nie czepia, tylko ja jego 
Cytat:
Napisane przez Maja102
choć j ako typ japko miałam niejako ułatwione - w końcu skoro tyję tylko w talii (doopa mi prawie nie rośnie), to potem tylko w talii jezd do zrzucania... 
|
No właśnie, a ja j*bane gruszysko, kręgiel czy jakiś dzwon I z nóg nie zejdzie never chyba  
Maja kup sobie sukienkę rozpinaną, w dekolcie porozpinasz i uwydatnisz trochę biust (nie że wywalisz cały na wierzch ) i będziesz ładnie wyglądać 
Cytat:
Napisane przez rachell111
jak mają coś z porzadkiem to rączki bozia dała - ściereczki też ( wiem wiem oni zarabiają kase dniami i nocami a my/ wy w doma)
|

Cytat:
Napisane przez gryx82
Nie poddam się bez walki! 
|
Czemu? Nie lubisz nas? Czemu nie chcesz się nam oddać? 
Cytat:
Napisane przez gryx82
Tobie również, Pszczółeczko 
|
Do niej też mówisz Pszczółeczko? 
Cytat:
Napisane przez Florens
ale w przyszłym roku ma być koniec świata, czyli już nie będzie archeologów 
|

Cytat:
Napisane przez gryx82
No widzisz, ale o ile w kwestii tej "głupiej" torby na zakupy mamy wyjście, o tyle nie będziesz chodziła z papierem pod pachą, by kobieta w sklepie zapakowała Ci w niego 5 plastrów szynki, a nie w to foliowe gówno. Podobnie plastikowe butelki/kartony/opakowania/pudełka/hóiemuje (i pół biedy, gdyby szły do ponownego przetworzenia, ale niestety, jak to u mnie ma miejsce, nawet z pokemonów zwalane są na jedną przyczepę, a później wszystko, najprawdopodobniej razem, na pobliskie wysypisko)  W tym tempie nasze prawnuki będą poruszały się na co dzień pomiędzy zaspami śmieci, tak jak nasi rodzice/my wśród zasp śniegu w zimę stulecia
Może czarnowidzem jestem, niech mnie ktoś pocieszy/naprostuje 
|
Zgadzam się ze wszystkim co napisałeś, ale jest jedna rzecz pozytywna w tej wypowiedzi, coś optymistycznego, co cieszy.....
to że wierzysz, że będziesz miał prawnuki
Cytat:
Napisane przez Florens
i oć spać, no zbieraj się, ino chyżo
i tak już Fany poszła i kawał łóżka zajęła  że o P. nie wspomnę 
|
Zmieścita się, P. to zajmuje na pewno tylko parę cm 
Cytat:
Napisane przez gryx82
Teraz ostrożnie, ooostrooożnieee, żeby tylko P. i F. nie nadepnąć, ciiiii 
|
Czasem jak się czyta to co piszecie to można se zwizualizować i poczuć się jakby się było w teatrze albo jakbyśmy wszyscy byli w jednym miejscu - i jedni 'występują', inni oglądają
(wyobraziłam sobie gryxia, idącego na palcach na pięterko, otwierającego drzwi od sypialni Flo i równie cicho wkradającego się do łoża małżeńskiego, a potem jak się skapnął, że zamiast koło Flo położył się koło P., to znowu, gryxa po cichu wychodzącego z łoża i kładącego się obok Flo ).
Jak pisałam tego posta to byłam dziś pierwsza Ale już na pewno nie jestem 
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------
A i jeszcze co do sukienek, jakbyście widziały gdzieś fajne sukienki na lato/wiosnę - długość do połowy łydki - to zapodajcie linka  
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
|