Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 09:43   #2593
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

ja dziś idę na rozmowę na kierownika działu w sklepie
rozmowa ma być na zasadzie coachingu, kiedyś widziałam tylko film hiszpański na studiach o tym, niby ma być jedno zadanie grupowe zapewne by zobaczyć kto się na lidera nadaje reszta indywidualnie
oooo daj znać po rozmowie jak to wyglądało itd

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
marta nie moge karmic na lawce - raz probowalam. zuzka - nie wiem czy ciekawksa czy przez to napiecie co moze ma - zamiast jesc cycka to sie wygina i oglada za siebie, odrywajac sie od cycka przy tym. w domu tez tak robi, ale moge przynajmniej latwiej ja kontrolowac i wygodniej sie rozwalic na lozku - do tego moze sie osrac i obrzygac wiec bym musiala chodzic z kilkoma ciuchami do parku mam po drugiej stronie ulicy wiec luzik
rozumiem....
szkoda no ale kilometrów narobisz dla zdrowia
a na spacery ją chustujesz?

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No właśnie dają i trzeba pojechać na przegląd Tylko nie do warsztatu, który oni polecają Najlepiej do warsztatu przy salonie tej marki. A jak nie chcą dać, to logiczne, że coś jest na rzeczy.
ojeee przypomniałaś mi my musimy przegląd zrobić do 14... i ubezpieczenie zapłacić.. też jakoś tak..