Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki cz. VII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 10:02   #3114
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
poczekaj aż przetestuje jutro albo pojutrze, bo ja żyję suchymi szamponami
Oki, jeszcze poczekam
Chociaz juz stópki mnie swędzą, żeby podreptać do natury. Cąły tydzien nie byłam . Nawet nie na zakupy [taaaaa ], tylko popatrzeć...
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
U mnie w pracy nie ma okien (tzn takich, które dałoby się otworzyć) więc w użyciu jest klima, tylko jak trochę pochodzi to dziewczynom jest zimno i wyłączają a wtedy momentalnie robi się strasznie duszno a ja umieram... Przez 8 godzin nie mam tak naprawdę dostępu do świeżego powietrza
U mnie jest to stara kamienica, grube mury, nic nie nagrzewa się od słońca, które i tak kiepsko operuje... W lecie jest super, bo się wchodzi z upałów jak w klimę, ale w okresie przejściowym - brrrr... dziś znów się dogrzewam. Jutro chyba przyniose sobie pelerynę, taką do zakałdania specjalnie w pracy, bo nawet rano, jak wychodzę z domu, to jest tak ciepło, że mi niepotrzebne dodatkowe okrycie.
Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Dasz rade ja mialam dzisian ang i zdalam, na 80% ale kabaret dobry był, nowe słowka jakies powymyslalam, robilam jakies głupie bledy ale jak widac i tak dobrze zdalam to nie ma sie co stresowac. A komisji tez sie bałam, jak widac niepotrzebnie

Asia te tuniki z japan style czy nie?
Gratuluję angielskiego, bardzo ładny wynik

Nie wiem, czy to japan, kupowałam od sprzedawcy z Anglii, ale widzę podobne tuniki na ebay z Hongkongu, więc niewykluczone. No nic, ryzyk-fizyk, zobaczę jak z jakością...

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując