2011-05-11, 10:02
|
|
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
poczekaj aż przetestuje  jutro albo pojutrze, bo ja żyję suchymi szamponami 
|
Oki, jeszcze poczekam 
Chociaz juz stópki mnie swędzą, żeby podreptać do natury. Cąły tydzien nie byłam . Nawet nie na zakupy [taaaaa ], tylko popatrzeć...
Cytat:
Napisane przez Finlora
U mnie w pracy nie ma okien (tzn takich, które dałoby się otworzyć) więc w użyciu jest klima, tylko jak trochę pochodzi to dziewczynom jest zimno i wyłączają a wtedy momentalnie robi się strasznie duszno a ja umieram... Przez 8 godzin nie mam tak naprawdę dostępu do świeżego powietrza 
|
U mnie jest to stara kamienica, grube mury, nic nie nagrzewa się od słońca, które i tak kiepsko operuje... W lecie jest super, bo się wchodzi z upałów jak w klimę, ale w okresie przejściowym - brrrr... dziś znów się dogrzewam. Jutro chyba przyniose sobie pelerynę, taką do zakałdania specjalnie w pracy, bo nawet rano, jak wychodzę z domu, to jest tak ciepło, że mi niepotrzebne dodatkowe okrycie.
Cytat:
Napisane przez niby nic
Dasz rade  ja mialam dzisian ang i zdalam, na 80%  ale kabaret dobry był, nowe słowka jakies powymyslalam, robilam jakies głupie bledy ale jak widac i tak dobrze zdalam to nie ma sie co stresowac. A komisji tez sie bałam, jak widac niepotrzebnie
Asia te tuniki z japan style czy nie? 
|
Gratuluję angielskiego, bardzo ładny wynik 
Nie wiem, czy to japan, kupowałam od sprzedawcy z Anglii, ale widzę podobne tuniki na ebay z Hongkongu, więc niewykluczone. No nic, ryzyk-fizyk, zobaczę jak z jakością...
|