2011-05-11, 09:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Dzień dobry Kochane
Cytat:
Napisane przez Lilkaa82
Ja już też po wizycie 
Szyjka tak jak ostatnio, nie skróciła się 
rozwarcie ujścia zewnętrznego tak jak było, więc nie jest żle. Mam tylko leżeć z pupą w górze bo główka jest bardzo nisko i naciska na szyjkę i nie dało się dzisiaj sprawdzić mózgu dzidzi dlatego.
Wszystkie pozostałe narządy w normie, a mała waży 1730 g  .
Trochę się wystraszyłam bo dostałam ciemnych plamień po badaniu . Dzwoniłam do ginki i jeśli do jutra nie przejdzie to mam jechać jutro do niej do szpitala na dyżur żeby to sprawdzić, ale jak narazie odpukać chyba się uspokoiło. Następna wizyta za 2 tygodnie 24 maja  . Dostałam kolejną płytkę dvd na pamiątkę heh  Ahaaaaaaaaaaaaaa .... moje wyniki ( te nie za ciekawe morfologii ) będą ratowane drugim żelazem  Mam brać na zmianę biofer i sorbifer
|
Najważniejsze, że sie nie pogarsza! 
Scio i Nerolka trzymajcie się
Kindzia to zależy od laboratorium. U mnie są wyniki w ten sam dzien popoludniu, tylko niektóre są na drugi dzien typu toxo
Dziubek, Kolina 
Bartessa radziłabym iść z małym do alergologa, bo z alergią nie ma żartów, można bardzo łatwo pogorszyć stan. A skoro jemu lekarstwa nie pomagaja to znak, że nie działaja tak jak powinny.
Zaneta
Brunetko mi przesyłka doszła na drugi dzień
Cytat:
Napisane przez karolinee1983
Dzień dobry  nie było mnie od wczoraj bo mieliśmy szkołę rodzenia, a tu tyyyle nadrabiania  ale zajęcia fajne więc nie żałuję mojej nieobecności na forum  było o opiece nad noworodkiem i mój tż tak się nim zaopiekował, że wyrwał lalce głowę...  wstyd mi było za niego, że hej!!!
Idę dalej nadrabiać...
|

Ja zaraz też się wyłożę na leżaku na balkonie, bo pogoda jest piękna aż szkoda w domu siedzieć. Później jadę do teściów na obiad więc gotowanie mam dzisiaj z głowy
|
|
|