Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 09:53   #410
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Dzień dobry Kochane

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
Ja już też po wizycie
Szyjka tak jak ostatnio, nie skróciła się
rozwarcie ujścia zewnętrznego tak jak było, więc nie jest żle. Mam tylko leżeć z pupą w górze bo główka jest bardzo nisko i naciska na szyjkę i nie dało się dzisiaj sprawdzić mózgu dzidzi dlatego.
Wszystkie pozostałe narządy w normie, a mała waży 1730 g .
Trochę się wystraszyłam bo dostałam ciemnych plamień po badaniu . Dzwoniłam do ginki i jeśli do jutra nie przejdzie to mam jechać jutro do niej do szpitala na dyżur żeby to sprawdzić, ale jak narazie odpukać chyba się uspokoiło. Następna wizyta za 2 tygodnie 24 maja . Dostałam kolejną płytkę dvd na pamiątkę heh Ahaaaaaaaaaaaaaa .... moje wyniki ( te nie za ciekawe morfologii ) będą ratowane drugim żelazem Mam brać na zmianę biofer i sorbifer
Najważniejsze, że sie nie pogarsza!

Scio i Nerolka trzymajcie się

Kindzia to zależy od laboratorium. U mnie są wyniki w ten sam dzien popoludniu, tylko niektóre są na drugi dzien typu toxo

Dziubek, Kolina

Bartessa radziłabym iść z małym do alergologa, bo z alergią nie ma żartów, można bardzo łatwo pogorszyć stan. A skoro jemu lekarstwa nie pomagaja to znak, że nie działaja tak jak powinny.

Zaneta

Brunetko mi przesyłka doszła na drugi dzień

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Dzień dobry nie było mnie od wczoraj bo mieliśmy szkołę rodzenia, a tu tyyyle nadrabiania ale zajęcia fajne więc nie żałuję mojej nieobecności na forum było o opiece nad noworodkiem i mój tż tak się nim zaopiekował, że wyrwał lalce głowę...wstyd mi było za niego, że hej!!!

Idę dalej nadrabiać...

Ja zaraz też się wyłożę na leżaku na balkonie, bo pogoda jest piękna aż szkoda w domu siedzieć. Później jadę do teściów na obiad więc gotowanie mam dzisiaj z głowy
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora