Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 11:55   #596
zunia89
Raczkowanie

Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Nie płacimy za samochód. Jedziemy autem od rodziców TŻ.
A jaki macie transport dla gość?? My chcemy busa spod kościoła, żeby zabrał gości na sale. A potem będzie 2-ch kierowców. Tylko nie mam pojęcia ile kosztuje bus i le daje się kierowcą ;/
.
zalezy na jak dlugo bedzesz wynajmowac i ile do zrobienia km... mysle ze ok200-300 zl. nie orientowwalam sie jeszcze. a kierowcy... wydaje mi sie ze paczka z ciastem i flacha. przeciez i tak mu zaplaci pracodawca za to. a no i u nas kierowcy na obiad tez beda wolani

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
znalazłam przed momentem buty na all,obcas 9,5 cm, koszt to ok. 55zł z przesyłką.. opinie mile widziane
butki fajne... kształt mi gra... tylko te zdobienia tez nie dla mnie jakos. ale o gustach sie nie dyskutuje

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
my za kamerzyste(będzie do końca) z fotografem(będzie tylko do obiadu) i za jakość HD i właśnie z tym blu ray i z sesją po ślubie płacimy równe 2000zł

mi sie wlansie wydje ze nam 2500 juz z blu-ray'em powiedzial. auto do urania jest w jego zakresie. no ale podobne ceny tak wiec sie nie boje ze jakas fuszera bedzie bo to troche w ciemno... w 2009 roku kuzyn jak bral slub to sam fotograf mial byc tylko do chyba max 2 i chcial 4000 wiadomo zrezygnowali i taki znajomy amator im robil\

a w ogole to mam 3 miechy na odchudzenie sie chyba najwyzsza pora zaczac robic cos ze soba...

Edytowane przez zunia89
Czas edycji: 2011-05-11 o 11:57
zunia89 jest offline Zgłoś do moderatora