Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 12:01   #454
Vaniliova11
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ja do takich rzeczy miałam zapał jak robiłam swoje wesele,
miałam tyle pomysłów,a potem wszystko poszło...

LadyInBlack mąż ma ze mną dobrze, tyle dobrze że nie zagania mnie do kuchni, bo nie raz się o nią kłócimy jak mam wenę to coś robię, a nie daj Boże jak mu coś się przypomni że ma coś zrobić. W kuchni bajzel na kółkach ale Ja zawsze mówię, że jak jest brudno tzn że coś się tworzy nie byle jakiego, więc specjalnie mi to nie przeszkadza...ostatnio temat był rozmowy kura domowa, to mój mąż stwierdził, że zupełnie do mnie nie pasuje i nie chce mieć kury domowej więc wolę stwierdzenie pani Technik

Vaniliova Gastronom? u mnie nie było liceum w tym kierunku, tylko Technikum, nawet Liceum nie brałam pod uwagę, bo chciałam mieć zawód i średnie od razu

You you seksić się gdzie popadnie no to jest rarytas jak się mieszka samemu

Chlebek się piecze w piekarniku,
obiad zrobiony
I jakoś tym wszystkim się zmęczyłam
aż zakręciło mi się w głowie!
Zaneta mało tego że gastronom to jeszcze robotnik wykwalifikowany Za moich czasów było i liceum i technikum ale liceum już dawno zlikwidowano . Zrobiłam jeszcze studium i też mam tytuł technika
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora