Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 12:47   #1285
charal
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
ooo ... ja odwiedzam raczej te w Otwocku, ale chyba będę musiała się przejechać na Prage ... a jakieś fajne adresy podasz ?
Na Ząbkowskiej "Auć Bella" i "szmaty spod lady"
Na 11-go Listopada są dwa obok siebie, jeden to taki duzy kiermasz, drugi mniejszy, i tam właśnie Pani często ma właśnie takie fajne ciuszki nowe i markowe, a jak mam czas to jadę na grochowską róg Stanów Zjednoczonych, to jest taki duzy piętrowy kiermasz, spędzam tam ze dwie godziny ale nigdy nie wychodzę z pustymi rękoma, mnóstwo rzeczy top shop, new looka itp można znaleźć naprawdę świetne rzeczy, a po drodze na targowej jest kilka sklepów, chyba z 5 ale to okazjonalnie wchodzę, jak jest jakaś spora dostawa( polecam taki na Okrzei przy Targowej

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość

dobrze, ze zeszło ale teraz to
Teraz to będę ją zakładała chyba tylko do ortalionowych dresów, te przynajmniej nie farbują
na szczęście mam w szafie sporo fioletów, mam do czego nosić, kupię sobie taki spray, w deichmanie jest, żeby nie farbowało, mój tż miał taki bo granatowe zamszowe buty farbowały mu spodnie
charal jest offline Zgłoś do moderatora