Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 14:15   #503
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
a co mi wczoraj pisałaś? no przypomnij sobie... i nie panikuj! 5 z przodu wkrótce się pojawi. nie przesądzaj że na PW nic nie spadnie - a nuż twój organizm zrobi ci niespodziankę?
oj wiem, musiałam się pożalić.... dziękuję kochana
Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Tchnienie a może też warto by na III wejść,bo może wtedy i u Ciebie zaczęłoby spadać (tutaj sugeruję się spadkami Wykrasanej No nie wiem i szczerze to nie wiem nawet jak Cie pocieszyć, może tylko tym- że nie jesteś sama
ehh, chodzi o to, że za odchudzanie zabrałam się po to, żeby super wyglądać na weselu w lipcu. i bardzo mi na tym zależy. a jeśli teraz przejdę na III fazę i nie spadnie waga, a jak poczuję smak makaronu, piwa (na ucztach ofkors) to nie wrócę na II fazę. całe życie nie moglam się zmotywować do walki. raz w życiu mi się udało i chciałabym to dokończyć, bo wiem, że na III mogę już nie schudnąć, a dla 5 kg nie warto znów przechodzić na II i tak będzie zawsze:P dlatego chciałabym to dociągnąć do końca czerwca. a potem miło by było gdyby coś jeszcze spadło na III, ale już nie będzie to aż takie ważne, bo w lipcu będę mieć 5 z przodu, a to mój priorytet. także dziękuję Ci kochana za radę ale czuję, że muszę zostać jeszcze na tej II (głównie psychicznie), a spadnie napewno jescze przez te 1,5 miesiąca, mam nadzieję

no,chyba, że badania wyjdą źle to przechodzę albo na 6PW/1P albo na III fazę.
Cytat:
Napisane przez Onetta Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

Jestem na diecie 4 dzień, stoję na wadze i nie dostrzegam różnicy.
Chciałabym zrzucić jakieś 5-6 kg.

Nie jest to zbyt motywujące:/ czy któraś z Was też tak miała?

ps.Planuję przejść do II fazy w sobotę.
jesteś na diecie 4 dzień i masz do zrzucenia 5-6kg. ja byłam 5 dni przy 23kg i i tak w ostatni dzień już nic nie spadło. metabolizm spada przy I fazie, więc nie można jej przedłużyć.jeśli zrobisz I fazę do soboty to potem przez długi czas możesz mieć zastoje. więc lepiej zacznij już TERAZ jeść warzywa, skoro i tak waga nie spada!

nawet nie pytam czy zrobiłaś test, bo widać, że nie książki pewnie też nie przeczytałaś...

Edytowane przez tchnienie-wiatru
Czas edycji: 2011-05-11 o 14:24
tchnienie-wiatru jest offline Zgłoś do moderatora