Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 14:17   #4803
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

magdziaS - To dobrze, że jest poprawa! Też będę trzymać kciuki za Waszą małą Marysię

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Moj TZcik trenuje sztuki walki juz z 10 lat i za juniora nawet Mistrzem Europy byl Odkad wyjechal na Wyspy trenuje juz bardziej rekreacyjnie, ale bardzo aktywny jest, lubi biegac, cwiczyc i takie tam, wiec naprawde niezle ciacho z niego (skoro juz przy ciastach bylysmy) :P
Uuuu... no to faktycznie niezłe ciacho Nie dość, że atleta kaloryferek to jeszcze Mistrzunio Superaśnie Zazdraszczam trochę Ale brzuszek mojego TŻa też jest fajny - nie żebym wybrzydzał - szczupły, ładny, trochę mięśnie się przebijają (ale kaloryfer to póki co ja mam z naszej dwójki ) hehe Też ostatnio biega sobie rankami tak rekreacyjnie a jesienią na ju jitsu zamierza się wybrać - czysto amatorsko oczywiście - bo miał kiedyś na uczelni i mu sie spodobało Także tak to z chłopakami jest różnie
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora