Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 14:23   #4805
martuha24
Rozeznanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
magdziaS - To dobrze, że jest poprawa! Też będę trzymać kciuki za Waszą małą Marysię

Uuuu... no to faktycznie niezłe ciacho Nie dość, że atleta kaloryferek to jeszcze Mistrzunio Superaśnie Zazdraszczam trochę Ale brzuszek mojego TŻa też jest fajny - nie żebym wybrzydzał - szczupły, ładny, trochę mięśnie się przebijają (ale kaloryfer to póki co ja mam z naszej dwójki ) hehe Też ostatnio biega sobie rankami tak rekreacyjnie a jesienią na ju jitsu zamierza się wybrać - czysto amatorsko oczywiście - bo miał kiedyś na uczelni i mu sie spodobało Także tak to z chłopakami jest różnie
OOO widze u Was to samo.... Mój TŻ ma osobny pokoj i tam jest jego sprzet sportowy i jak to mowi "tam jest jego raj".... tam sie moze odprezyc...;p jak wraca wieczorem z pracy a nastepny dzien ma wolny to mowi "musze jutro odpoczac, chce powiczyc..." no to mysle sobie to faktycznie odpoczniesz...:P