Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 15:19   #523
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
wiesz ja też nie lubę wątróbki ale za to flaczki - pycha! wątróbki nie trawiłam od najmłodszych lat gdy mama podstępem wmiksowywała mi jej śladowe ilości do zupki jarzynowej - wszystko wyczułam i plułam tym na prawo i lewo niby mówi się że wątróbka zdrowa bo żelazo i wiele innych składników ale z drugiej strony to taka 'oczyszczalnia' każdego organizmu więc wszystko paskudztwo z pokarmu, wody i powietrza w niej się gromadzi :/ także nie ma co się zmuszać

też bym podziwiała że ci się codziennie chce na nowo pazurki malować...
lubię sobie pomalować paznokcie bo to robię dla siebie to mój czas a teraz co innego mam do roboty jak TŻ-ta nie ma, to oglądałam wieczorkiem seriale i sobie pomalowałam

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię...ale nawet dermatolog mnie kiedyś nakrzyczał,jak się dowiedział,że wcale ich nie jem Może któregoś razu skuszę się na wątróbkę...Kiedyś baaardzo lubiłam,a teraz mnie odpycha :/ Ale tylko z dobrym sosem Jaki polecacie do wątróbki ?

Ja też mam jakiś nijaki humor :/ Pogoda taka ładna a mi się nic nie chce...Muszę się uczyć :/

\

Ja nienawidzę malować paznokci Znaczy czekać aż wyschną... Mam chyba ADHD Wczoraj pomalowałam,czekałam 1.5 godziny i i tak mi się całe zniszczyły

ja też nie lubię czekać aż wyschną;p a jeszcze czasem mi się zachce siku
ale jak Tż jest w domu to mówię, że musi mi coś zrobić bo mi jeszcze paznokcie nie wyschły wiem świnia ze mnie

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora