Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 15:17   #1920
anetika
Rozeznanie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Hej Po tym wczorajszym usg spać nie mogłam, chyba z emocji A dziś przez to niewyspanie taaak mnie głowa boli, że szok nawet nacieranie skroni amolem mi nie pomogło
Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Widzę że klub anonimowego malucha się kurczy, ja mam jutro połówkowe i też mam nadzieję wystąpić z jego szeregów
Życzę Ci żeby Twój maluch się ujawnił i oczywiście trzymam kciuki za wizytę
Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
anetika- mi, tak jak Danice- bardziej podoba się Hubert ale Ci uławtiamy wybór
Tak bardzo ułatwiacie Ale my z TŻ-em po długich wieczornych pertraktacjach zdecydowaliśmy się już ostatecznie na imię... I nie będzie to ani Hubert ani Staś ale... Sebastian Nie wiem co nas tknęło, bo wcześniej jakoś w ogóle to imię nam umknęło, a wczoraj jednocześnie stwierdziliśmy, że to "to" imię i kropka. No to kropka Będzie Sebuś
Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
ja już po wizycie. wyniki w porządku, macica w porządku, tylko waga nie w porządku (ale to już moja osobista ocena... wszystko przez te Święta... trzeba się teraz bardziej pilnować...).
Super, że wszytko dobrze A wagą się nie przejmuj - ja jutro będę jęczeć bo idę na wizytę i ważenie
Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
j
najpierw napisze o wizycie - wszystko dobrze szyjka długa ( a się bałam, bo mnie kuło w pochwie, a okazało się ze to naciąganie wiązadeł) mały ma 690 gr rośnie skubaniutki no i widzieliśmy jak pije sobie i na koniec pomachał nam - słodkie takie
acha no i moja waga masakra po tych świętach i moim apetytem
Świetnie I jaki duży już maluszek

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
A dla jakiego zwierzęcia na imię dano Sebastian??? mój szef ma tak na imię, chcę mieć skojarzenie.
W sumie też kierowałam się tym, co Ty, przy wyborze imienia. Do nazwiska tak mi trochę średnio tylko pasuje, tzn za dużo jest SZ RZ - takie szeleszczące przy wymawianiu, ale już wybrane i nie zmieniam.
Leon by pasowało lepiej .
Proszę się tu nie śmiać z imienia mojego pierworodnego
Cytat:
Napisane przez Ellabailasola Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!
Witam Was wszystkie serdecznie mam na imie Monika.
Jestem z Wami od samego poczatku - incognito ;-)
Postanowilam -> czas najwyzszy sie ujawnic! Juz 20 TC minal - dojrzalam do tego nareszcie
w koncu stwierdzilam- nie chce juz dluzej sie tak codziennie na wasz watek bezczelnie"zakradac" nie pokazujac "twarzy"!
Witamy

Razem
Ślubowaliśmy
Dzidziuś
anetika jest offline Zgłoś do moderatora