Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 18:05   #565
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
Chyba gorzej jednak się ma teraz sprawa dziecka, bo moja teściowa za bardzo wszystkim się przejmuje, jest nadopiekuńcza i nie szczędzi "dobrych rad", które nijak się mają do rzeczywistości Bardziej boję się zgrzytów z tej strony... Jakby nie było, to kwestia wychowania dziecka trochę się zmieniła od lat osiemdziesiątych, kiedy to ona ostatnio miała do czynienia z malutkim dzieckiem... Kiedy próbowałam natomiast podsuwać współczesne książki, gazety na ten temat, to usłyszałam, że jej to nie jest potrzebne... Ostatnio w ogóle unikam dyskusji, bo zwykle słyszę coś, co mnie osobiście bardzo drażni, zwłaszcza na temat "ich" Dzidziolka. Bo ja to tylko inkubator...
Ja bym tego nie wytrzymała Nie wyobrażam sobie niczego okropniejszego niż mieszanie sie innych ludzi do moich spraw i MOJEGO dziecka! Aż się wzdrygam, jak pomyślę o Twojej sytuacji.