Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-11, 18:22   #573
youyou
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

mamad współczuję! ja sobie tego nie wyobrażam...

jak mi się coś nie podoba to mówię prosto z mostu i często jak jestesmy u teściów o teściowa do Filipa mówi per "selduszko? czy "a cio to?" to jej zwracamy uwagę żeby mówiła normalnie serduszko i co to a nie takie zdrabnianie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie.... mój chrześniak 1 czerwca ma pierwsze urodziny. zastanawiam się nad prezentem...
Może coś takiego:

http://allegro.pl/smoby-rowerek-be-f...rce=oo#gallery
moim zdaniem świetny jest, my co prawda nie mamy takiego rowerku ale na moim wątku mamusiowym wiele maluchów ma takie rowerki i mamuśki sobie chwalą.
Teraz na spacery na lato jak znalazł!

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
Ja dzis pojechalam rano do szpitala na oddział do mojej ginki bo plamienie nie ustalo a i skurcze meczyly mnie caly wczorajszy dzien co chwile (jeszcze tyle nie mialam). Zbadala mnie - plamienie z szyjki po badaniu naszczescie, zrobila usg, pokazala jak glowka naciska na szyjke.. i zwiekszyla mi fenoterol do 8 tabl dziennie (co 3 godz) + nospa 3x1. Chciala mnie zostawic w szpitalu i dac Dexaven na szybszy rozwoj pluc bo glowka strasznie naciska na ta szyjke ale koniec koncow powiedziala ze poczekamy jeszcze te 2 tyg do wizyty ale gdyby tak skurcze nie ustepowaly lub sie nasilily to mam od razu na Izbe jechac
Jak tylko wstane to brzuch jak kamien mam, martwie sie ale leze z pupa w gorze jak kazala ginka i mam nadzieje ze wytrzymamy prosze o kciuki dzialaja cuda

Ide Was nadrabiac..
oj kurcze to niedobrze, ja też mam taką dawkę Fenoterolu, to może Ci wtedy uciszy te skurcze.
Spokojnie leż i wypoczywaj a będzie dobrze
youyou jest offline Zgłoś do moderatora