Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-12, 11:52   #57
bluesky89
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Gonicie z tymi postami ;p melduje się w nowej części i nadrabiam starą ;p

evoonia86 - Co do zakupu czy wypożyczenia sukni to jeszcze nie jestem na 100% przekonana co do wypożyczenia, ale zastanawiam się czy zakup się opłaca. A czemu pytasz? i 3maj sie kochana i pamiętaj o pozytywnym myśleniu!
MadziaS- dziękuję Ci
zastanawiam sie tylko co zrobić z szelką. Bo do tej sukni jest odczepiana szelka na jedno ramię, ale z takimi kwiatkami jak na sukni, a w sumie średnio mi się to podobało...
sikoreczka111- co do dekoracji sali samodzielnie, to wszystko zależy od tego jak dużą masz tą salę. Jesli sala jest mała, to sama pewnie bym się na to skusiła, ale jesli macie dużą salę, to nie zawracałabym sobie tym głowy, bo jest na prawdę dużo pracy. I nie wiem czy nawet z małą salą poradziłabyś sobie w pół dnia.. Dekoratorzy którzy ciagle się tym zajmują potrzebują dobrych paru godzin, a co dopiero ktoś, kto robi to pierwszy raz. My za dekoracje całej sali w tym sufit, scena, balkon, kolumny, korytarz, stół dla nas, tło za nami i w sumie wszystko co da się ustroić zapłacimy 700 zł. Więc po wstępnym obliczeniu nie opłaca nam się dekorować samemu. A dekoratorka jest bardzo sympatyczna i przesłaliśmy jej własne pomysły i zrobi to tak jak my chcemy
Chatka - dziękuję bardzo No na stanik to nie zwracajmy uwagii na razie

Idę robić kawę, bo zasypiam. ;p