2011-05-12, 12:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
Cytat:
Napisane przez Klolcia
anula_ga, ja również czekam na dokładniejszy opis płynu micelarnego, kremu Balm Balm (nadaje się na dzień, dobrze się wchłania?) ,żelu Born to Bio i mogłabyś jeszcze coś powiedzieć na temat tego kremu do cery zanieczyszczonej Anne Marie Borlind 
|
Krem AnneMarie Borlind bardzo mi sie podoba. Łagodzi podrażnienia twarzy, pomaga w leczeniu śladów po niefajnych sprawach. Uzywam go na noc, ładnie się wchłania, szybko i do matu, ale nie wiem jak zachowywałby sie w ciągu dnia. Chyba spróbuję 
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------
SekretnyWachlarz polecam się zawsze chetnie odpowiem na kazde pytanie!
Tak, juz wiemjak sie cytuję ) chociaż nie doszłam jeszcze do tego jak zacytowac kilka wypowiedzi na raz 
Co do Balm Balm to oczywiście macie racje - jestbardzo tłusty i na dzień, przynajmniej dla mnie, absolutnie sie nie nadaje. Ale w kryzysowych sytuacjach jest naprawdę bardzo pomocny! I jesttez bardzo wydajny - po nalożeniu na paszczę "rośnie" i robi sie go bardzo dużo. Niewielką ilościa można wysmarowac całą buźkę 
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------
No i zamowiłam kilka sztuk małych mydełek Tuli......
To przez Was ..... Ale myślę, ze to będzie dobry nabytek, więc bardzo dziękuję za ta podpowiedź uwielbiam mydła....
|
|
|