Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-12, 13:25   #2212
gerda
Zadomowienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Witam się czwartkowo. Znowu naskrobałycie 20 stron, masakraKiedy ja to nadrobię???Ale obiecuję, że od czerwca już bedę regularnie się udzielać, bo idę na zwolnienie

A dziś proszę o kciuki, bo idziemy podpisywać umowę przedwstępną kupna mieszkania i załatwiać kredytmam nadzieję, że pójdzie w miarę bezproblemowo
Miłego dnia dziewczyny
kciuki zaciśnięte, oby Wam się fajne to mieszkanko udało

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
A ja jeszcze się chwalę, że wczoraj zaczełąm 5 miesiąc
A powiedzcie mi dziewczyny jak któraś robiła ile kosztuje badanie na określenie grupy krwi?? Bo muszę zrobić na kolejną wizytę
u mnie płaciłam 27zł

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Witam Was w ten słoneczny poranek.
Przyszłam się tylko przywitać, bo jednak postanowiłam pójść dziś do gina.
Skurcze jednak nie dają mi spokoju i nie ma co czekać do jutra. W związku z tym bardzo proszę o kciuki, bo jednak troszkę się boję przed wizytą. Spróbuję Was jeszcze troszkę nadrobić przy śniadaniu, ale pewnie nie zdążę do 10:00. Takie jesteście płodne forumowiczki
zaciśnięte i będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ja tez poprosze o kciuki dziś mam dwóch pozostałych lekarzy: pierwsze to zeby mi zrobili usg, drugi kciuki aby dzis ten lekarz którego zamierzam wybrać sie spisał odpowiednio
za usg i za wybór lekarza

gerda jest offline Zgłoś do moderatora