Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-12, 13:24   #77
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Byliśmy w D i C. Więcej nie daliśmy rady. Ja tylko przeszłam przez A i B to tak tylko zerknęłam na ceny. No różne były. A mój TŻ taki zadowolony że szok myślałam że będzie na nie.

evonia pytanko bo Ty mówiłas że mieszkasz w Piasecznie. Uciążliwy jest hałas samolotów? Bo niedaleko łęcznej w sumie bliżej lublina ale to i tak bilsko budują lotnisko. I tak sobie nie wyobrażam tego hałasu.
nie wiem czy wiesz Kiciu gdzie jest Daszyńskiego w lublinie ale ja mieszkam bardzo blisko i zaraz za polami jest Świdnik i tam budują lotnisko wiec samoloty będą schodzić nad moim blokiem i kołować też będą więc dopiero będzie ciekawie, kolego się śmieje siedzimy jemy obiad w niedzielę a tu szum i będziemy mówić o Tokio ląduje,a godzinę później Barcelona ;p będziemy mogli otworzyć informację osobną ;p
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora