2011-05-12, 14:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011
Cytat:
Napisane przez efonka
a my bedziemy miec to dziadostwo  i chcemy dac kazdej parze po jednym, to g...  naszym zdaniem wyglada bardzo pieknie i tak jak w przypadku sztucznych ogni tak i tego trzeba miec straz pozarna (wezwana albo powiadomiona- nie wiem) i wrazie czego to ich sprawa by to gasic
pozatym to nie spadnie poki sie nei wypali na tym to polega ze leci  - jakos tak
a jak nie uda sie ich puscic ( bo deszcz wiatr itp) to tak jak pisały dziewczyny beda na sesje do zdjec 
|
Sztucznych ogni też nie znoszę, w sylwestra od jakichś dwóch lat staram się w miarę możliwości o północy siedzieć w domu, żeby nie słuchać tego hałasu i wybuchów, dodatkowo nie oglądać tych wkurzających błysków 
Mam swoje zdanie na temat tych latających lampionów i udało mi się do takiego samego przekonać wszystkich domowników, to mi wystarczy 
Jak mi nikt nic nie podpali tym czymś, to niech sobie puszcza do woli, byle z dala ode mnie 
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26
Historia ze spodniami i kolorowymi majtkami-przesmieszna
A co do babci..... a rodzice, co na to, ze jej nie zapraszacie? W koncu to najblizsza rodzina...
|
Babcie zapraszamy, nie zapraszamy jej powalonej bratowej. I to właśnie jej bratowa strzeli zdziwko na brak zaproszenia.
Cytat:
Napisane przez lipus89
hej Piękne 
wyleciało mi z głowy żeby wstawić zdjęcie jak obuwie mi przyjdzie :P
coś zrobiłam ale fotograf ze mnie raczej kiepski
czekam na krytykę 
|
Mi się bardzo podobają. Ale zęby bym musiała zbierać
|