Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-12, 16:15   #2316
201606201204
Konto usunięte

Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Wszystko się na raz skumulowało babcię zrozum - starszemu człowiekowi, w dodatku choremu trudno zachować dobry humor i być miłym dla innych
Będzie dobrze
Wiesz, co innego gdyby ona byla inna, a ona zawsze żerowała na innych. Wcześniej był dziadek, teraz cała reszta, więc ja nie zamierzam jej rozumieć. Wczoraj moja ciocia była u niej cały dzień, wyszła po 16tej. Babcia już o 17tej dzwonila do nas, żeby natychmiast ktos przyjechał, ,bo dziś dzień zmiany plastra i ją boli. Paranoja, myśli, że każdy jest na jej zawołanie i najlepiej żeby z nią siedział 24h/dobe. Sama nic nie ruszy,l wszystko trzeba za nią, myśleć, robić itd. Dziś kolejny raz jęczala jak to ją boli, to mówię tabletke brałaś? - no rano. Kazałam jej wziąć drugą bo już sporo czasu minęło. Poszła i usiadła - bo jak ona ma sobie wodę nalać, jak ona z laską chodzi. Nie podalam jej wody, mogła sama sobie wziąć bez problemu. Wszystko jej pod nos podstawiać trzeba. Nie ma słowa "proszę" jest "daj mi".
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora