2011-05-12, 22:19
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Od razu nadrabiam ... bo padam dziś po całym dniu w pracy i sprzątaniu w domu 
Cytat:
Napisane przez charal
Średnia parciana Kristy na osobie- czyli na mnie powinnam była wykombinować jakąś finezyjną marynarską stylizację ale zabrakło mi weny 
|
Fajnie wyglądasz i Kristy też mi się podoba 
Cytat:
Napisane przez Zadumana
witam wsyztskie e-torebko maniaczki  czy moge wejśc do waszego elitarnego klubu ??
Dziewczyny bardzo chcialabym kupić dwie torebki jednak mam pytanie, czy sa gdzies zamieszczone zdjęcia Sigrid kopertówki?? Co prawda widzialam ja na zywo, ale przelotem i chcialabym jeszcze popatrzeć
Od razu powiem szukalam w katalogu ale nie ma, no chyba ze juz na stare lata osleplam ... 
|
Miałam Sigrid - bardzo ładna torebka i dobrze wykonana (skórka jak naturalna) ale niestety baaaaardzo niepraktyczna Nic do nie j nie mogłam zmieścić a w dodatku denerwowało mnie to zapięcie - ten "cypel" i dwa paski które trzeba za każdym razem wkładać w szłufki ( ) ... I tym samym sprzedałam szybko - ale kolor (granat ) i skórka świetne
Cytat:
Napisane przez martini.
Są zdjęcia Maggie  Ale granatowa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=98
Ciężko w to uwierzyć, ale chciałam pokonać nim przeziębienie  A on działał tak, że np. miałam wrażenie, że nie utrzymam w pionie głowy, albo że lewituję. Ciągle patrzyłam na stopy, czy je mam i czy dotykają ziemi.
Mniej zabawne było to, że (ponieważ miałam wtedy bardzo wysoką gorączkę, wszystko zaczęło się nagle i właściwie od niej), podejrzewano u mnie guza mózgu. Okazało się jednak, że jestem uczulona na któryś składnik ferve i moja głowa tak reaguje.
Wbrew pozorom, nie wspominam tej przygody przyjemnie, bo zupełnie nie wiedziałam, co się ze mną dzieje. 
|
Ale straszną miałaś tą przygodę nie wiedziałam, że od zwykłych leków bez recepty mogą się takie rzeczy dziać Ja staram się leków unikać - no chyba że już się nie da Zauważyłam, że na przeziębienie i tak mi nic nie pomaga i swoje muszę odchorować
|
|
|