Witam serdecznie!
-Wymieniam sie najchetniej na
kosmetyki i ubrania z wishlisty, albo cos co wpadnie mi w oko

(chociaz rzadkie, stare (do lat 80)
polskie filmy/ksiazki/plyty (rowniez winylowe) tez mnie interesuja).
- Staram sie zamieszczac dokladny opis (w tym stopien 'znoszenia') + informacje o ewentualnych uszkodzeniach.
- O ile nie wspomne inaczej, wszystkie ubrania posiadaja metki (podaje tez z jakiego materialu sa wykonane).
- Wiekszosc rzeczy to ubrania firm ze sredniej polki: > 30 funtow (150zl) (wyjatkiem jest H&M)
- Nosze
rozmiar XS/S (160cm), buty 37.
- Mieszkam w UK, ale wysylam tez do Polski (
przesylki wysylam standardowym airmailem i biore potwierdzenie nadania)
- Na zyczenie moge przeslac wiecej zdjec.
---
Wish List
- ciemnorozowe czolenka (36/37)
- czolenka 'kitten heel' (36/37)
---
Oddane
Rezerwacja
Odpisuj u mnie, a ja u Ciebie
---
Mam w szafie kilka swietnych rzeczy dla ktorych szukam dobrego domu. Oto one:
(2)
Spodnica Banana Republic, piekny kolor turkusowy, na gumce, z tylu dwie kieszonki; spodnica jest dosc sztywna, material sprawia wrazenie nieprzemakalnego (57% bawelna, 39%, modal 4% lycra spandex). Nie musze oddawac, za cos super.
Rozmiar 2P (petite) (pasuje na 36/38; dlugosc ok. 43cm, w pasie 37,5cm - na plasko).
Stan idealny (ubrana raz).
--
(3)
Sliczny kaszmirowy sweterek Uniqlo, kolor rozowy, 100% kaszmir.
Rozmiar xs (pasuje na s).
Stan dobry - : pomechacenia i dwie drobne plamki – patrz zdjecie (mozliwe, ze do sprania, zauwazylam dopiero przy robieniu zdjecia). Nie bede marudzic.
--
(5)
Sweterek z krotkim rekawem
French Connection (fcuk), ladny czerwny kolor (nie uchwycony przez aparat), sciagacze przy rekawach i na dole, sweterk jest dosc luzny (48% lyocell, 47% bawelna, 4% poliamid, 1% spandex).
Rozmiar xs (pasuje na s).
Stan dobry + (brak defektow, slady noszenia (ubrany kilka razy)).
--
(6)
Spodnica H&M, floral, na gumce, bardzo zwiewna (100% bawelna).
Rozmiar s (dlugosc 51,5cm, wpasie 34cm).
Stan idealny: ubrana raz.
--
(7)
Jedwabny top Benetton, kolor blady roz/lososiowy, slicznie eksponuje biust, pod ‘miseczkami’ (tzn dwoma trojkacikami jedwabiu) sa zaszewki ponizej ktorych top jest luzniejszy i minimalnie rozszerza sie ku dolowi, top wykonczony jest jakby koronka. 100% jedwab.
Rozmiar xs (ale dla Pan z raczej malym biustem).
Stan bardzo dobry (ubrany kilka razy, ale jednyne slady noszenia ma metka).
--
(8)
Tunika z falbanka Oasis, kolor malinowy w czarne motylki, z przodu top ma dwie warstwy, ktore koncza sie falbanka na lewym ramieniu (tworzac jakby efekt skrzydel motyla), swietny do legginsow (100% wiskoza).
Rozmiar: xs.
Stan dobry - : lewy bok wyraznie pomechacony (mysle, ze da sie zgolic golarka do swetrow, ale ja takowej nie posiadam, wiec nie probowalam). Nie bede wybredna, za inny top.
--
(9)
Mini-spodniczka jeansowa bardzo modnego
Fat Face, efekt 'washed' (98% bawelna, 2% elastan).
Rozmiar uk 8 (36). Dlugosc: 34,5cm.
Stan idealny (ubrana raz).
--
(10)
Jedwabna spodniczka Oasis, floral, podwyzszony stan, falbanki, zewnetrzny zamek na przodzie (z lewej strony); sliczna, bardzo dziewczeca (55% jedwab, 45% bawelna; podszewka 100% bawelna).
Rozmiar 32 (ale pasuje na 36). Dlugosc: ok. 46cm, w pasie 34,5cm.
Stan idealny: nowa (nigdy nie ubrana, ale odcielam fabryczne kartoniki).
--
(11)
Koszula renomowanej firmy
Hawes & Curtis, kolor: jasna jagoda w niebiesko-biale prazki, typ: semi-fitted (srednio-dopasowana). Elegancka, nie obcisla, lekko usztywniony kolnierzyk (100% bawelna, przy metce zapasowy guzik).
Rozmiar 36.
Stan dobry ++ (noszona bardzo sporadycznie).
--
(12)
Kamizelka Esprit, klasyczny motyw w romby poprzelatane srebrna nitka, z tylu szara; idealna na koszule (100% bawelna).
Rozmiar xs (ale pasuje rowniez na s).
Stan bardzo dobry (noszona sporadycznie, minimalne slady noszenia).
--
(14)
Kremowa torebka Nine West, usztywniany spod (jest wielkosci A4, ale A4 nie miesci ze wzgledu na swoja dosc sztywna forme).
Stan dobry - (nosi slady uzytkowania wewnatrz (np. slad po dlugopisie) i na zewnatrz)
--
(15)
Biustonosz Elle Macpherson, piekny, luksusowy, u dolu wykonczony jakby koronka (84% polyester, 11% poliamid, 5% elastan). (zdjecie: pierwszy od gory).
Rozmiar: 70c (ale raczej na male c).
Stan idealny (tylko mierzony, okazal sie za maly, ale oderwalam juz metki, biustonosz jest jednak tak piekny, ze po prostu kupilam wiekszy rozmiar.
--
(16)
Biustonosz Calvin Klein, sliczny kolorek turkusowy, usztywniane miseczki (75% nylon, 25% elastan). Najlepiej za inny CK (rozmiar 70d).
Rozmiar: 70b.
Stan idealny (ubrany raz, za maly).
--
(17)
Biustonosz Calvin Klein 365, usztywniane miseczki (86% nylon, 14% elastan). (zdjecie: pierwszy od dolu).
Rozmiar: 70c (dosc luzny w plecach).
Stan idealny (ubrany raz, za maly).
---
Zapraszam rowniez do mojej Wymiany Kosmetycznej