2011-05-13, 11:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Cześć gadułki 
Pogada pod psem znów się zrobiła Ale mam nadzieję że nie na długo.
Niedobrze mi jak diabli, jak co rano zresztą, i ledwo siedzę prz kompie. A tu jeszcze parę godzin pracy A później do domku i będę "zasiedlać" nową szafę Nie mogę się an nią napatrzeć - jest dla mnie idealna, a rzadko mam takie odczucia co do jakiegoś mebla czy zakupu.
I jeszcze złożymy biurko i regał 
Cytat:
Napisane przez JustPi
NIe wiem jak Wy, ale dziś odetchnęłam jak zobaczyłam na termometrze 16 stopni, jakoś ostatnie cieplejsze dni dobrze na mnei nie działały.
|
A ja się załamałam JUż tak cudnie było i cieplutko przez ostatnie dni, a tu znowu chłód i deszcz 
Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984
Myslalam ze sie przeslyszlaam jeszcze jednego nie zdazylam urodzic a on mi juz tu jakies aluzje sypie o dalszej gromadce????? 
|
Ja też już drugie planuję! Jak najszybciej 
Cytat:
Napisane przez youyou
Co do tego maluszka 400g to jak byłaam z Filipem w ciązy i też musiałam leżeć to takie wieści bardzo mnie pociesząły, najpierw odliczałam tygodnie w których dziecko ma szanse przeżyć, potem do 30tc kiedy już jest nieco lepiej rozwinięte, potem do 34tc kiedy rozwiną się płucka.
|
Tez tak mam... Co tydzień liczę sobie, jaki procent dzieci urodzonych w takim momencie jak my przeżywa. I co tydzien jestem spokojniejsza 
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey
Usg mam za 4 tyg, ale nie wiem juz, czy chce znac plec.
|
Ja bym nie wytrzymała 
Cytat:
Napisane przez Marina1
Kochane moje, ale jeszcze się boję, mówię Wam!
Samodzielności itd...
Ale i jestem podekscytowana zarazem.
|
Nie boj się, kochana! Po prostu witaj w dorosłym życiu IMHO, ono jest dużo fajniejsze od tego dziecięcego i młodzieńczego! Oczywiście bardziej skomplikowane, odpowiedzialne, pełniejsze obowiązków i przeszkód, ale ja je wolę milion razy
|