Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perełki cruelty-free
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-13, 13:34   #644
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Dot.: Perełki cruelty - free

Cytat:
Napisane przez Linusiaczek Pokaż wiadomość
Haha, dobre, dobre. Oczywiscie ze slyszala o wosku, pewnie chciala, jak ja, spytac o blyszczyki Z WOSKIEM. Mozesz podac pare nazw?

Informuje, ze napisalam wyczerpujaca odpowiedz na Bezpiecznych Firmach w sprawie testow i dyrektywy UE - chyba znalazlam odpowiedz. Daj znac jak bys miala jeszcze jakies watpliwosci. Link do watku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post26891858

Pozwole sobie sie jeszcze ustosunkowac do argumentu agatri, ze w sprawie testow chodzi tu o import i Twojej odpowedzie, ze przeciez L'Oreal ma swoje fabryki w Polsce. Troche mnie to rozsmieszylo, bo posiadanie fabryk gdziekolwiek nie wyklucza absolutnie importu wszystkich mozliwych skladnikow, robi tak tysiace firm na calym swiecie.
Ta dziewczyna mówiła o imporcie kosmetyków, a nie składników.

Ja używam akurat Burt's Bees z woskiem pszczelim (którego wy nie uznajecie), ale są tez inne marki, później poszukam konkretnych.

Jeszcze chciałam powiedzieć coś odnośnie tytułu tego wątku i naszej wcześniejszej dyskusji - wątek ma w nazwie "cruelty free", zatem nie możecie zgłaszać jako perełki cruelty free kosmetyków, których składniki pochodzą z uboju zwierząt lub wiążą się z cierpieniem zwierząt.
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując