Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-13, 21:17   #2610
bruma
Rozeznanie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczyny za wsparcie
Dziś nie jest niestety lepszy dzień, jedną z kilku rzeczy, które mnie gnębią jest stan zdrowia mojego taty.Dziś ma wypis ze szpitala i diagnozę-zatkana tętnica szyjna, grozi to udarem i ciekawa jestem czy i na kiedy wyznaczą zabieg.Mam nadzieję, że można to jakoś zoperować, boję się bardzo bo tata ma 69 lat, więc wiek też już nienajmłodszy
Do tego dochodzą problemy moich dwóch sióstr, po prostu chodzę do tyłu i od wczoraj tylko ryczę
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i to już w najbliższym czasie. Trzymaj się kochana

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ma termin ślubu cywilnego 2 czerwca. Okazało się że ciąża to powód na przyśpieszenie terminu i nie musimy czekać miesiąca i jednego dnia uf.
No, no no już za niedługo przybędzie nam kolejna mężatka ;D

Wyobraźcie sobie, że dzisiaj pierwszy raz zdarzyło mi się, że ktoś chciał ustąpić mi miejsca Sytuacja wyglądała tak: wsiadłam po pracy w tramwaj do domu...po jakiś 3 przystankach jak się troszkę przerzedzili ludzie to nagle ktoś mnie puknął w ramię. Jak się odwróciłam to jakaś kobieta powiedziała abym sobie usiadła ... zanim zdążyłam podejść do wolnego miejsca i usiąść, to jakaś wymalowana stara bab podsiadła mnie ...na co ta kobieta co mi ustąpiła to tamtej..."ja nie Pani ustąpiłam tylko kobiecie w ciąży!!!"...na co ta stara..."że ją nogi bolą i musi usiąść!! Więc wzruszyłam ramionami uśmiechnęłam się i powiedziałam..."trudno kobieta w ciąży musi stać" Po tym zamieszaniu nagle jakaś młoda dziewczyna zerwała się z miejsca i ustąpiła mi miejsca
Normalnie ale mnie zeźlił ten babsztyl... Ciekawa jestem, czy jak ona była w ciąży to też musiała stać, bo nikt nie chciała jej ustąpić miejsca!!!
Nie trawie takich ludzi
bruma jest offline Zgłoś do moderatora