2011-05-15, 17:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Cytat:
Napisane przez _paulinka2
Wiecie tak Was czytam i przypominam sobie jak to było ze mną. Ja nie chciałam mieć dziecka, na pewno nie w wieku 20 lat bo to trochę za młodo, może tak ok 25... I jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to byłam załamana i myślałam czysto egoistycznie, bo co to się stanie z moim życiem, studiami, imprezami, będę uwiązana i inne tego typu bzdury  może to okropne ale nie umiałam tego powstrzymać. przez 3 miechy nic tylko płakałam że zmarnowałam sobie życie i jeszcze nie raz płakałam do końca ciąży. a teraz? nie wyobrażam sobie życia bez mojej Amelki małej, ba nawet powiedziałabym że ona daje mi siłę  żeby coś osiągnąć jeszcze w życiu, dla siebie i dla niej. Wiadomo nie można rezygnować z siebie bo by się oszalało. No ale jak widać ja chyba po prostu wraz z sytuacją do niej dorosłam, choć nie było to łatwe. a Oto przedstawiam wam mojego skarba - Amelkę
i lecę się przysmażyć i ja na solarce 
|
ale ślicznotka 
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Mnie się wydaje, że we wszystkim wyglądam grubo i zalewa mnie tłuszcz... Chciałabym mmieć taką figurę
|
ja bym na Twoim miejscu poćwiczyła brzuszek i uda skoro tak piszesz, polecam 8min ABS bo naprawdę widać zgrabniejszy brzuszek po tygodniu już (u mnie ).
Ja ważę 47kg przy 170cm a chciałabym tak z 51 żeby ładniej wyglądać
|
|
|