Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-15, 18:13   #321
201608251020
Konto usunięte

Dot.: Minęły Święta, lato przed nami, czas się pokazać z sexi nogami :D cz. 5 :)

Oczko wiem że to co napiszę, to pewno nie będzie odkryciem Ameryki ale miłość jest jak morze - są przypływy i odpływy Ja teraz miałam dość długo odpływ bałam się, żyłam w niepewności czy coś się wypaliło, czy mam się rozstać czy jak Ale... pomyślałam że dam sobie czas i...

... dziś kiedy TŻ położył się obok mnie pomyślałam "Jeny ale on przystojny! ". I znowu poczułam taką magię... Przez dłuższy czas żyliśmy ze sobą, ale trochę obok, bo praca, moja uczelnia, jakieś kłopoty... W zwyczajnym życiu zapomnieliśmy że chwile które spędzamy razem powinny być tylko nasze, traktowane jako coś wyjątkowego... i dziś tak było, nie liczyło się nic, wyłączyłam myślenie o problemach, skupiłam się na nim, na tym że jestem przy nim, że jest tutaj, że jest pięknie...

Wiem że to ciężej gdy się razem mieszka i to bycie razem powszednieje. Zdradzę Wam, że bardzo się tego boję, że przestaniemy się TAK "zauważać" kiedy będziemy pod jednym dachem... Ale zawsze warto ratować, starać się, walczyć...
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora