Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-15, 18:15   #1370
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Zanetaa serce pewnie dokucza od tych leków na tarczycę.Ja ta miałam, ale to się ustabilizuje po jakimś czasie.
Też właśnie tak myślałam, na szczęście szybko przechodzi. Choć nie powiem, kiedyś bardzo często mnie kuło serce - może to już był objaw tarczycy

Jak tak piszesz o tej opuchliźnie to aż zastanawiam się czy na 100% pójdziemy do mojego kuzyna na wesele (ma miesiąc prze moim porodem) mnie już nogi puchną, pierścionków już nie nosze i czuję się fatalnie...poszłabym chyba tylko się najeść zobaczę co mi powie gin.

Sweet Ja jutro coś wykombinuję, mam ochotę na zrobienie czegoś fajnego i dobrego Ja się boję że nasza mała księżniczka będzie taka kluska 4kg Ja do fryzjera bardzooooooooo rzadko chodzę, co miesiąc mówię sobie, że pójdę i mi coś zmieni, ale jak zawsze potem szkoda mi pieniędzy i sama sobie kombinuję z włosami...

Mąż za nie długo wróci

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora