Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-15, 19:44   #151
enis84
Zakorzenienie

Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII

Cytat:
Napisane przez kasiek64 Pokaż wiadomość
Enis to dobrze, że my fankami piłki nożnej i rodzimych drużyn nie jesteśmy bo powinnyśmy się tu pobić i na następną kolejkę by nam stadiony zamknęli
no własnie mój tż tez lubi popatrzec na meczyk jak leci, czasem mu wyleci z głowy a czasem ja przełącze na coś a on zapomina że jest a jak już jestem zmuszona to obejrze

wogóle to postatnowiłam że się odchudzam
juz któryś raz z kolei w tym miesiącu kurde starsznie zle się czuje, jest mnie za dużo i musze coś szybko z tym zrobić, mam czekolade w lodówce i strasznie mnie korci chyba zaraz dam ją Tż-towi do buzi żeby całą zjadł

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Ja najbardziej lubię oglądać siatkę. nawet zdarzyło mi sie grac kiedyś w drużynie szkolnej mimo,z ę mam tylko 158 cm. Byłam kiedyś zwinna, szybka i skoczna. Z tego wszystkiego zostało mi tylko 158 cm
ja też kiedyś jak byłam w podstawówce i w liceum to chodziłam na zawody w kosza, siatkówke, biegałam nawet szybko a teraz to taka pokraka ze mnie jak nie wiem

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2011-05-15 o 19:42
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora