2011-05-15, 20:41
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Witam Kochane,życzę tylko do przodu ze spadkami Witam nowe dukanki
Wrócilismy z działki i poszlismy z sunią do weta i okazało się,że ma prawdopodobnie rozwaloną rzepkę ale za porade i 1 zastrzyk wzięli 60zł,ale to nic jutro znowu na zabieg nastawiania ze znieczuleniem 120zł Połowa budżetu na diete pójdzie na pieska
Cytat:
Napisane przez mroziq
Skąd ja to znam...Przy @ też non stop bym coś "ciapała" ..  A to jogurt,a to placuszki,syrup,galaretka  eeeech szkoda gadać 
|
Taka nasza kobieca dola,ciągle mam tak bo przed @ jestem ale najgorsze jest to,że nie dostałam o czasie i boje się,że jestem w ciąży,zwłaszcza,że ostatnio non stop bara bara ale w przezrwatywie
Cytat:
Napisane przez Agus140188
Gwiazdko jak chcesz być na diecie proteinowej i nie jeść protein, proszę wytłumacz mi bo nie mogę tego pojąć????? Tutaj proteiny to podstawa, nie ma wyjścia-albo jesz proteinki ładnie albo dietka ta nie jest dla Ciebie i broń Boże się głodzić i nic nie jeść!!!! To zupełnie niezgodne z tą dietą. Przemyśl jeszcze raz dokładnie czy aby na pewno chcesz w tą dietkę wchodzić- przecież to dla zdrówka Twojego.
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------
Przecież jest masa przepisów na mięsko!!! W dniach PW jesz je z warzywami. Przeczytałaś książkę  ? bo coś mi tu się wydaje że nie miałaś jej w rękach nawet, przecież tam wszystko jest napisane...
|
Poczatkujące dukanki czasami nie czytają książki tylko sugerują się innymi i potem są efekty,ja zanim zaczęłam dietę to po pierwsze przeczytałam książkę a po drugie siedziałam u was na wizazu ok.1 miesiąca,dzięki
Cytat:
Napisane przez Paati89
Decydując się na tą diete powinnaś wiedzieć że tu podstawą jest mięso/ryby a nie marne jogurciki.
Dieta musi być bardzo urozmaicona aby się nie znudziła. Jest cała masa przepisów, szybkich i prostych. Poprzeglądaj blogi dukanowe od których się roi w internecie.
Zacznij jeść mięso, odłóż na bok nabiał bo to ma być tylko dodatek.
Inaczej doprowadzisz swój organizm do ruiny. A później porządne dukanki znów będą wysłuchiwac jak ta dieta jest zła, niezdrowa itp...
Na słodkości tez są przepisy. Najszybsze co można stworzyć na uderzeniówce co chociazby serek homo z dowolnym aromatem i słodzikiem, czy zamiast aromatu cynamon albo syrup z lidla.
|
Dokładnie
Cytat:
Napisane przez gwiazdkaaa07
Przeczytam na pewno..
po prostu masa moich koleżanek teraz jest na tej diecie...
i myślałam że wystarczy to co one powiedziały 
wiem, ze dieta to sprawa indywidualna
dziekuje za pomoc wszystkim i za otworzenie oczu na moją głupotę!  
|
Powodzenia będzie ok.,stosuj się zasad dukana
Cel I-100kg OSIĄGNIĘTY 
Cel II- 80kg
Cel III-70kg(wg.testu Dukana)
|
|
|