Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Hej 
Cytat:
Napisane przez E87
Super te Wasze spinki  Musze pomyslec jakie mojemu sprezentuje...
Jagodzia to kiedy maja byc te upaly? Uwielbiam slonko...  a w tym roku to sie jeszcze za bardzo nie spieklam, raz na dzilace jak plewilam to plecka sobie zjaralam, a teraz przod by sie przydalo... 
|
a wiesz co z tego co wiem to od środy ale to były wykresy i temperatura na słupkach zaczynała się od 22-30 stopni więc to zależy od regionu ile będzie mam nadzieję ze u mnie będzie te 30 i tak ma być do końca maja ajjjjj no ale mówili że z upałami przyjdą gwałtowne burze
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica
W sobotę cały dzień słoneczny. Popłynęliśmy statkiem na Hel i mi się gęba spiekła leko. Jagodzia zakładamy klub czerownoskórych 
Wczoraj już padało, ale spacery w deszczu nie są złe, jeśli są z TŻem
Sukienka sama w sobie bardzo ładna, ale myślę, że ciut za krótka.
Chociaż na temat długości to mówią z moich przyzwyczajeń. Jeśli już ubieram sukienkę lub spódnicę, to o długości do kolanka. Jak jest krótsza to czuję się niekomfortowo.
|
oooo oki to zaczynamy szukać osób do naszego klubu :P
a co do sukienki ja w życiu tak krótkiej nie nosiłam też u mnie zawsze jest w kolano i tak myślałam że mogłam czuć się dyskomfortowo dlatego odpuściłam.... przez taką sukienkę mogła bym sobie zwalić całe wesele
a co do motorów mój tż też chciał kupić sobie ściga ale powiedziałam że jak go kupi nawet za pół miliona to i tak go rozwalę siekierą i tak że nie będzie miał co zbierać a jego babcia powiedziała że mi pomoże
Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-05-16 o 08:47
|