2011-05-16, 13:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea
maliniak jak zobaczyłam te wszystkie szafy to jak ciele na malowane wrota! w sephorze też szafa essence jest,ale mała. i widziałam jacykowa,mało na zawał nie zeszłam!bo prawie na niego nie wlazłam,tak tłum w hm. nawet lakiery tam mają 
|
ale sephory u nas nie ma chyba (douglas?) czy coś nie ominęło?
a na jacykowa chciałam nawet iść, ale wczoraj musiałam się przygotować do lecji...miałam hospitację napisz mi pw co się działo 
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
o masz ci los.... kurde szkoda strasznie... zobaczymy co na to sprzedawca :/
|
sprzedawca odpisał, że mogą wysłać jesczze raz albo zwrócić pieniądze. napisałam, że mogą wysłać o ile nie będzie tego samego drugi raz, bo nie potrzebuję dwóch bezużytecznych zestawów 
szybko odpisali swoją drogą...
Cytat:
Napisane przez Agateczka*
Tak,(ja  ) nawet gdzieś wcześniej pisałam już że tego puderku i kraka to ci zazdraszczam 
|
no to Ty chcesz tego kraka czy nie? 
bo ja go wzięłam dla kogoś stąd, jak go chcesz to ja Ci go wyślę (7,99 plus przesyłka), a jak nie to zostawię dla siebie 
Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea
Mgielka faktycznie strasznie jest  sama nie wiem w co się ubiore. uznałam że jestem zakupocholiczka. dostanę pieniądze w piątek i już wiem co chce kupić uuuu niedobrze. ale w sumie trzeba inwestować w siebie 
|
ja nie mam wcale ciuchów nie lubię kupować, bo we wszystkim źle wyglądam 
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
wszystko ładne i wszystko mam poza holo glitkiem  ale mam ten z My Secret i wydaje mi się że to to samo, albo podobne (tak jak Blair i MS 133 )
tak piszecie o niej, a ja się zastanawiam gdzie ją można nabyć?  sieciowe drogerie czy nie? nie wiem czy iść do zwykłej i "wołać" czy jak? 
|
no śliczne są, ale się właścicielka na razie nie zgłasza po nie 
a Nail Rescue Rimmela kupiłam w Carrefourze, chyba przepłaciłam bo coś 20zł, ale nigdzie indziej tego nie widziałam wcześniej... (a i teraz jest wersja różowa, w kwc pod głównym hasłem jest biała)
w moim nie ma, ale może w rossmannach jest? ale Ty nie potrzebujesz tego chyba 
a dzisiaj idę do galerii z TŻem, bo on chce sobie jakieś spodenki na rower kupić...ciekawe z czym wrócę
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki
Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2011-05-16 o 13:05
|
|
|