2011-05-16, 15:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Napisane przez nena1984
oto i sukieneczki, w sumie są dosyć podobne. Na pewno wezmę czarny żakiet, który jest na pierwszym zdjęciu - waham się co do butów  (na jednej nodze mam buta z jednej pary, a na drugiej - z drugiej - o ile nie zauważyłyście), obie pary są wygodne, a nie umiem się zdecydować. Według mnie lepsza będzie pierwsza sukienka, druga okazała się niestety za krótka  , myślałam żeby doszyć do niej takie 10-15 cm. wykończenie koronką, ale chyba dam sobie spokój. Co myślicie? A...i fryzura będzie upięta - jakiś koczek po prostu
|
jak dla mnie pierwsza sukieneczka i czarne butki włoski proponuję podpiąć w taki koczek, ale taki bardziej luźno upięty.
Cytat:
Napisane przez jagodzia133
|
kolejny powód do świętowania 
Cytat:
Napisane przez nena1984
no kochana jesteś  A Twoja suknia ma jakoś podpinany tren? Tak mnie to dziwnie personalnie interesuje  Możliwe że pisałaś o tym wcześniej, ale przyznam się szczerze, że tylko pobieżnie przerzuciłam parę stron zatrzymując się na zdjeciach 
|
tak- będzie podpinany. nie mam zdjęcia podpiętego trenu, ale jak sie go podepnie, to w ogóle go nie widać, więc jestem z niego bardzo zadowolona.
|