2011-05-16, 17:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie
Cytat:
Napisane przez brunetka2000
Wiadomość od Nerolki
Iza jest już z nami od 15:25 Wazy 260 gram (chyba jakiejś cyferki zapomniała dopisać ) i 50 cm Oddycha sama i mimo wcześniactwa jest w sali fizjologicznej i sie grzeje. Rodziłam siłami natury
|
  Hurrrrraaaa!!!!! Nerolko, Izuniu - gratulacje!!! I tacie Izuni tez oczywiście 
Wracajcie do nas jak najszybciej! A jeszcze szysbciej prześlijacie MMSa ze zdjęciem maleńkiej 
Cytat:
Napisane przez Zmalowana
A to my 
|
Teraz to chyab prowadzisz w wielkości brzuszka na naszym forum Ale jaki kształtny 
Cytat:
Napisane przez editka2022
brumek prosze bardzo moj bebzol w 27 tyg.
|
Coś Ty! Wcale nie jest wielki, kokietujesz tylko! 
Cytat:
Napisane przez brunetka2000
Sms od Scio:
"Wyniki z piątku są niskie, ale dziś lekarz zdecydował, że jeszcze raz pobiorą i sprawdzą i jutro do domu jak będzie ok. Pozdrów dziewczyny "
|
Scio - obyś wyszła i wyniki były ok 
Cytat:
Napisane przez moniczka2123
hej ja oglafam rozmoey w toku temat depresja poporodowa
|
I co mówili?
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
No to i My do kolekcji  
29 tydzień i 3 dzień
Kwiatuszek dałam na brzuszek,
aby ładnie wyglądał 
|
Do kolacji? A my właśnie od obiadu wstaliśmy 
Cudne te zdjęcia porobiłaś Świetny pomysł z kwiatuszkiem A brzuszek tez masz malutki i słodki 
I jeszcze mam taką refleksję - Nerolka chyab urodziła błyskawicznie Bo koło 14 pisałyście że jedzie na porodówkę, a o 15.30 już dziecko na świecie! Fajnie tak szybko urodzić (choć oczywiście całej reszty z tym związanej, pobytu w szpitalu i stresu, bardzo współczuję). ALe to też pewnie dlatego, że to już 4 dziecko, prawda?
|