Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-16, 17:00   #1649
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Wiadomość od Nerolki
Iza jest już z nami od 15:25 Wazy 260 gram (chyba jakiejś cyferki zapomniała dopisać ) i 50 cm Oddycha sama i mimo wcześniactwa jest w sali fizjologicznej i sie grzeje. Rodziłam siłami natury
Hurrrrraaaa!!!!! Nerolko, Izuniu - gratulacje!!! I tacie Izuni tez oczywiście
Wracajcie do nas jak najszybciej! A jeszcze szysbciej prześlijacie MMSa ze zdjęciem maleńkiej

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
A to my
Teraz to chyab prowadzisz w wielkości brzuszka na naszym forum Ale jaki kształtny

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
brumek prosze bardzo moj bebzol w 27 tyg.
Coś Ty! Wcale nie jest wielki, kokietujesz tylko!

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Sms od Scio:
"Wyniki z piątku są niskie, ale dziś lekarz zdecydował, że jeszcze raz pobiorą i sprawdzą i jutro do domu jak będzie ok. Pozdrów dziewczyny "
Scio - obyś wyszła i wyniki były ok

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
hej ja oglafam rozmoey w toku temat depresja poporodowa
I co mówili?

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
No to i My do kolekcji
29 tydzień i 3 dzień

Kwiatuszek dałam na brzuszek,
aby ładnie wyglądał
Do kolacji? A my właśnie od obiadu wstaliśmy
Cudne te zdjęcia porobiłaś Świetny pomysł z kwiatuszkiem A brzuszek tez masz malutki i słodki

I jeszcze mam taką refleksję - Nerolka chyab urodziła błyskawicznie Bo koło 14 pisałyście że jedzie na porodówkę, a o 15.30 już dziecko na świecie! Fajnie tak szybko urodzić (choć oczywiście całej reszty z tym związanej, pobytu w szpitalu i stresu, bardzo współczuję). ALe to też pewnie dlatego, że to już 4 dziecko, prawda?