Fajna, przestronna sala, ile osób się w niej mieści?
Super, że znaleźliście, życzę dobrej decyzji
Omatko, wyśmiałabym, gdyby ktoś z mojej czy TŻta rodziny z takim pomysłem wyskoczył, masakra! Miałaś prawo się wkurzyć, bardzo dobrze, że powiedziałaś Tacie, co myślisz, niech wie, że nie czujesz się równo traktowana
Współczuję, że musisz jeszcze tyle czekać, też bym wariowała
No
Laseczki, pierwsza przymiarka za mną

Niestety mam bardzo mało fotek, bo baby zabraniały i się czepiały nawet jak z ukrycia Kumpela robiła, także te kiecki, w których najbardziej się sobie podobałam nie zostały uwiecznione niestety

Ale w sumie i tak żadna z nich nie była moją wymarzoną, więc jest luzik. Nie ma za bardzo co oglądać więc, ale Wam wkleję, oceńcie

Ta ostatnia to ta, co mi ją wynalazł TŻ, nawet nieźle wyglądałam, no ale niestety Przyjaciółce się nie udało zrobić w niej fotki...

Natomiast ta, w której brakuje mi głowy miała najładniejszy dekolt, ale oczywiscie tego tez nie udało się złapać

Ogólnie zdjęciowo trochę porażka, ale
fun trochę był
Do tych, które już były w salonach: czy Wy też tak miałyście, że w niektórych sukienkach ledwo mogłyście oddychać, jak Was zapięły lub zawiązały? Bo ja w niektórych czułam się ściśnięta jak stalowymi kleszczami i w życiu bym nie chciała takiej sukienki, choćbym nie wiem, jak pięknie wyglądała.