Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-17, 18:01   #670
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Fajna, przestronna sala, ile osób się w niej mieści?

Super, że znaleźliście, życzę dobrej decyzji

Omatko, wyśmiałabym, gdyby ktoś z mojej czy TŻta rodziny z takim pomysłem wyskoczył, masakra! Miałaś prawo się wkurzyć, bardzo dobrze, że powiedziałaś Tacie, co myślisz, niech wie, że nie czujesz się równo traktowana

Współczuję, że musisz jeszcze tyle czekać, też bym wariowała

No Laseczki, pierwsza przymiarka za mną Niestety mam bardzo mało fotek, bo baby zabraniały i się czepiały nawet jak z ukrycia Kumpela robiła, także te kiecki, w których najbardziej się sobie podobałam nie zostały uwiecznione niestety Ale w sumie i tak żadna z nich nie była moją wymarzoną, więc jest luzik. Nie ma za bardzo co oglądać więc, ale Wam wkleję, oceńcie Ta ostatnia to ta, co mi ją wynalazł TŻ, nawet nieźle wyglądałam, no ale niestety Przyjaciółce się nie udało zrobić w niej fotki...
Natomiast ta, w której brakuje mi głowy miała najładniejszy dekolt, ale oczywiscie tego tez nie udało się złapać Ogólnie zdjęciowo trochę porażka, ale fun trochę był

Do tych, które już były w salonach: czy Wy też tak miałyście, że w niektórych sukienkach ledwo mogłyście oddychać, jak Was zapięły lub zawiązały? Bo ja w niektórych czułam się ściśnięta jak stalowymi kleszczami i w życiu bym nie chciała takiej sukienki, choćbym nie wiem, jak pięknie wyglądała.
ta z 5 zdjęcie to jest ta suknia z 7 ??

Z tych co pokazałaś mi sie podobasz w 6

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora