2011-05-18, 07:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Awanti i Miracollo-real foto i informacje-wątek uzupełniający- czytaj pierwszy
mam nadzieję, że już można - na początek kilka sukienek
awanti
1. sukienka mango, bardzo porządny materiał i dobre wykończenie - jedynie rozmiarówka trochę dziwna. Dół elegancko dopasowany, zaś góra malutka, trochę spłaszcza biust. Sukienka sporo się naciąga i dopasowuje do sylwetki. Ogólnie - bardzo ładna
2. sukienka Tsega - materiał porządny, dół bardzo ładnie się układa, koronka ślicznie wygląda. Rozmiarówka standardowa. Jedyny minus - dosyć krótka. Przy wzroście 157 sięga przed kolano
miracollo
3. Sukienka Silver Apple (miracollo) - materiał ładny, wykończenie też niezłe, to krój bombki. Sukienka ma jedną zasadniczą wadę - pasek z kokardką znajduje się pod biustem, sporo nad pasem. Chyba że tak ma być a ja się nie znam No i sięga tez przed kolano, jak dla mnie to tunika do leginsów, albo sukienka dziecięca szerokość od pachy do pachy - 34 cm; szerokość w pasie - 28 (jest wszyta szeroka guma); długosć od ramienia - 85 cm; długosć od pachy do pasa (miejsca gdzie zaczyna sie guma) - 12 cm; guma ma ok. 5 cm
Edytowane przez Wika28
Czas edycji: 2011-05-19 o 14:44
|
|
|