2011-05-18, 11:54
|
|
Podróżniczka
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Dzień dobry dziewczynki Jakaś dziwna pogoda u mnie dziś. Na przemian zimno i gorąco. Byłam robić porządki na ogródku i tak mnie plecey bolą, że ledwo siedze
Przepraszam, że tak nie składnie i niechronologicznie odpisuje. Multicytowałam strony na przemian
Cytat:
Napisane przez Chatka
No Laseczki, pierwsza przymiarka za mną  Niestety mam bardzo mało fotek, bo baby zabraniały i się czepiały nawet jak z ukrycia Kumpela robiła, także te kiecki, w których najbardziej się sobie podobałam nie zostały uwiecznione niestety  Ale w sumie i tak żadna z nich nie była moją wymarzoną, więc jest luzik. Nie ma za bardzo co oglądać więc, ale Wam wkleję, oceńcie  Ta ostatnia to ta, co mi ją wynalazł TŻ, nawet nieźle wyglądałam, no ale niestety Przyjaciółce się nie udało zrobić w niej fotki... 
Natomiast ta, w której brakuje mi głowy miała najładniejszy dekolt, ale oczywiscie tego tez nie udało się złapać  Ogólnie zdjęciowo trochę porażka, ale fun trochę był 
|
Też już bym chętnie przeżyła taki fun Wczoraj z mamą rozmawiałam i zaczynamy chodzić po 15 czerwca 
Ta podoba mi się najbardziej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1305651090
A ta najmniej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1305651090
Cytat:
Napisane przez evoonia86
ja również dziękuje za moc wizażowych kciuków- poszło mi baaaardzo dobrze i chcą mnie zatrudnić.  pracę zaczęłabym od 1 czerwca. pod koniec maja mamy uzgodnić resztę szczegółów dotyczących współpracy  ależ mi sie serducho cieszy 
|
Gratki Powodzenia w nowej pracy!
Cytat:
Napisane przez martuha24
wrzucę Wam 3 suknie które mnie się najbardziej podobają i chyba to ta ostatnia jest ta której szukam...co o nich sądzicie?
|
Aire Barcelona!
Wszystkie piękne. Już chyba z milion razy pisałam, że uwielbiam całą tą kolekcję i jestem w niej zakochana od pierwszego wejrzenia. Bardzo mi się podobają, ale to znowu typ sukien w których wyglądam jak patyczak jedyne do czego można się uczepić to obcisły przedłużony tył do pośladka. Widziałam te suknie na żywo i tak samo pięknie wyglądają jak można sobie wyobrazić No to koniec peanów 
Niestety regularna cena tych sukien w salonie kształtuje się na poziomie 5 tyś zł. Więc dla mnie nieosiągalne, chyba, że na przecenie lub sobie taką uszyje 
Cytat:
Napisane przez niut0
Magdziu a zdradzisz nam jakie macie pomysły? 
|
Chcemy trzy sesje plenerowe. Jedną w Londynie lub Wenecji, drugą na Słowacji a trzecią w Naszym rodzinnym mieście Częstochowie Dodatkowo nie chcemy typowo statycznych zdjęć, pozowanych. Co ogranicza nam pole manewru. Żadnych ławeczek, jezior, walizek itp. TŻ z racji tego, że jest piłkarzem chce zdjęcia na boisku. Jeden z tych fotografów, o których pisałam ma możliwość wejścia na stadiony (jest dziennikarzem) wiec dałoby radę zrobić z tego coś ciekawego. Obaj fotografowie zgodzili się zrobić to wszystko bez dodatkowego wkładu finansowego z naszej strony, tylko w standardowej cenie, każdy z nich pokrywa z własnej kieszeni przelot, my za nic dodatkowo nie płacimy.
Cytat:
Napisane przez (kicia)
Dziewczynki jesteście kochane  moc wizażanek zawsze pomaga. Właśnie wracam z poprawki. Dostałam ten sam zestaw co ostatnio. A że go obkułam to na 90%zaliczyłam
W lublinie piękna pogoda wracam do domku nam nadzieję że i tam taka będzie 
|
Gratulacje Wizażanki mają moc!
Czas edycji: 2011-05-18 o 11:57
|
|
|