Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 11:54   #2116
Natka_
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Jednak jeszcze przysnęłam

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
dzis wieczorem mam wizyte, prosze o kciuki

Scio dobrze, że juz jesteś w domku i masz wszystko pod kontrolą Z Mała napewno wszystko dobrze, a wagą się nie przejmuj

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Jutro idziemy wieczorem zwiedzać porodówkę Pani położna nas oprowadzi i pokaże co i jak i gdzie i mam cichą nadzieję, że akurat sala porodowa będzie wolna to też ją sobie obejrzymy A wszystko to w ramach SR
My tez jutro idziemy oglądac porodówkę, bo ostatnio była zajęta.

Cytat:
Napisane przez kindzia890 Pokaż wiadomość
DZIECI ALERGIKÓW MUSZĄ SIĘ LECZYĆ U ALERGOLOGA PO SKOŃCZENIU PÓŁ ROKU ŻYCIA...
Ooo widzisz ja muszę też wybrac się do mojego alergologa, bo oboje z mężem jesteśmy alergikami, zobaczymy co ona powie. U nas jest mniejsze prawdopodobieństwo, że dziecko też będzie miało, bo ja mam skórną a mąż katar, oczy... Ale mimo wszystko ryzyko jest! Więc ja też napewno się wybiorę z Małym.

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
ale jak jeździsz sama to fotelik montujesz z przodu jeśli dobrze kojarzę
Jeśli z przodu jest poduszka to nie można, chyba że się ją wyłączy. Ale mimo wszystko bezpieczniej jest wozić dziecko z tyłu niż z przodu. Z przodu można z poduszką jak już dziecko jeździ w tym foteliku większym przodem do kierunku jazdy.

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Jeśli nie da się wyłączyć poduszki to nie mozna z przodu.
dokładnie

Sweet to starszne... Co musialo się dziać w jego głowie, że chciał targnąć na swoje życie Trzymaj się
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora