Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-18, 15:29   #2143
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
dzięki oliwka, a jakbym chciała zrobić z mrożonego fileta, to muszę go najpierw rozmrozić, tak?
i głupie pytanie- świeże ryby to chyba w hiperach trzeba szukać? bo tak w sklepach wokół to raczej tylko mrożone.
Muszę też spróbować lence chlebek z serkiem jakimś zapodać. A ten naturalny to taki bezsmakowy raczej? coś mu tam dodajesz czy z łysym serkiem je?
i ogóry kiszone też lenka zje .

Z krwią dla chorej zosi, to poczytaj w wątku klubowym "o czym nie chcemy" ze 2 str.do tyłu.

darusia, ale masakre przeszliście , dobrze, że już dobrze

i chciałam wam pokazać ulubioną ostatnio pozycję mojego dziecka-nogi proste, skłon do przodu, i na rękach i głowie się opiera-ogląda sobie tyłek i się śmieje, a jak mnie widzi d o góry nogami to już rechocze
(zrobiłam 20 zdjęć i na każdym już się podnosiła, dlatego takie słabe)
ja kuouje w marketach tylko w takim gdzie się przewijają tłumy to wtedy mają codziennie nową dostawę ryb , bo pytałam pana u nas w realu to codziennie mają nowe i

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
Natalce wychodzą wszystkie trójki i czwórki naraz. 15stego wyszła jej trójka i czwórka prawa górna, 16stego trójka lewa górna(bo czwórkę już ma) i teraz idą wszystkie 4 i 3 na dole. juz ma chropowate dziąsełka aż, więc lada dzień się przebiją. dużo je w nocy i płacze przez sen tak ze 3 razy, chociaż budzi się o 3, 5 i 7-8 więc narzekać nie mogę.

Agnieszka
, ślicznie

Ana
, wyobrażam sobie Ciebie w stroju tego pomidora. jeśli mogę zapytac,gdzie pracuje Twój tż?

darusia wklej Oliwki zdjęcie w tych złotych kolczykach

Evitka
, moja Natalka też tak robi śmieszne to

Natalka biega pocałym domu już. jak to fajnie wygląda jak sobie tak chodzi,kucnie weźmie coś i pójdzie dalej
mam wrażenie od jakiegos czasu że mała już wszystko rozumie. wy też tak macie?
nasze dzieci mogą smażone jeść na masełku rzeczy?ostatnio dałam jej naleśniki to zjadłą, mam ochotę jej dać omleta ale się boję. do tejpory tylko słoiczki,gotowane i czasem chude mięsko z kurczaka pieczone. omlet (jajka, śmietana, mąka, pr. do piecz, cukier)mogę jej usmażyc na masełku?
Ja dAje naleśniki czy tego typu rzeczy .

Prąd już mam jupi he he
zaraz z Szymkiem na pierwsze zajęcia do nowego przedszkola jadę mam nadzieję że mu się spodoba i mi teź
Ja kuponu do ikea nie dostałam , a nawet jak dostanę to u nas jeden pewnie będzie bo domki są . pewnie listonosze to się obkupią w ikea