Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 16:55   #38
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Cytat:
Napisane przez lenka_86 Pokaż wiadomość
Hejka! jestem i ja Strasznie dużo piszecie, jak wracam z pracy to nie nadążam Zasoczona byłam, że juz II częśc Super że tak wątek się rozwija

Sofcia to super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! cieszę się bardzo Oby więcej tu było takich świetnych wiadomości

Muszę się Was poradzic.... otóż u mnie po # strasznie rozregulował się cykl W tym miesiącu zaczęliśmy się starac ale chyba nic z tego nie wyszło To prawda, ze jeszcze tydzień temu byłam przekonana wręcz, że jestem w ciąży, bo miałam podobne objwy jak w pierwszej ciąży Strasznie bolały mnie (.) (.) itp A od niedzieli mam lekkie brudzenia które w ogóle nie przypominają @ i nie wiem co to jest Prawdopodobnie zbliża mi się @ ale czy to normalne, miała któraś z Was coś podobnego?? Testu nie robiłam, bo teraz obiecałm sobie, że zrobię jak mi się @ będzie spóźniac co najmniej tydzień. Zawsze jak miałam dostac @ to zaraz była krew a teraz brązowe plamienie i to takie, że prawie nie widac ah.....
Kochana nie przejmuj się bo u nas po # nic nie jest normalne przynajmniej u mnie tak jest ja teraz też byłam przekonana że się udało bo w połowie cyklu 14,15dc miałam śluz z krwią myślałam że to owulacja ale jak widać nic z tego a później bolący brzuch przez 3 dni przed @ takie promieniowanie kłucie jajnika i inne rzeczy a w poprzednim cyklu też miałam pierw takie brudzenie a później @ się rozkręciła

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora