Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-18, 17:53   #4099
lausanne
Wtajemniczenie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

dziewczynki dzisiaj jest z dupy dzień Jeszcze mi nie przeszły stresy z małżem, a on do mnie zadzwonił własnie przed sekundą że wraca od swojej mamy gdzie był z Konradkiem i okazało się że wczoraj szwagierka zabrała Konradka do jego kuzyna, a dziś się okazało że kuzyn ma rumień zakaźny. I zaraża. Nie przechodziłam tego i mi zabrali dziecko, do niedzieli nie mogę go widzieć Nawet go nie pocałowałam, bo wychodzili w pospiechu, nie umiem sobie wyobrazić tego - cztery dni bez malza i bez malutkiego, nie wiem jak to będzie. Boję się że mały zachoruje, boję się że zdążyli mnie zarazić i znów tej ciąży coś będzie zagrażać, boję się że K. nie zrozumie co się dzieje i czemu mnie nagle nie ma tyle dni, załamałam się zupełnie, nie mogę się uspokoic nawet dla Małgosi, nie wiem czemu to wszystko się dzieje teraz w tej ciąży, wszystko naraz

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

a jak konradek to złapał i będzie chory a mnie nie będzie przy nim? a on będzie się chcial przytulić albo go będzie coś bolało, a tu mamy nie ma... nie wyrzymam tego, to juz dla mnie za duzo

Edytowane przez lausanne
Czas edycji: 2011-05-18 o 17:51
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora