|
Dot.: Dieta 1000 kcal - wątek zbiorczy
jem teraz 1150 kcal a waga jak spadła do 50 przy 1000 tak nadal jest to 5o ..
hym
czyli ze co ze przy dawce 1150 moja waga nie spada i nie wzrasta? No wiec jak zaczne jesc powiedzmy 1250 za tydzien to co ptzytyje? ; / nie no myslalam ze nie mam az tak zepsutej przemiany materii.
no chyba ze waga chce spadac co tydzin tylko ja wlasnie wtedy regularnie dokladam te kcal i ona nie ma jak zejsc w dół bo ją.. blokuje ?? xD no nie wiem . A jutro chce sie zapisc z kolezanka do ginekologa bo zaczelysmy sie odchudzac razem i razem nie mamy okresu. Ona panikuje. ja tez sie martwie troche..
Jesli by nam przypisal luteine /(pewnie tak) to kaz nam normalnie.. jesc? Czy sama luteina moze wystarczyc przy mojej dawce kcal by dostac to krwawienie? ja nie wiem..
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------
a i jeszcze 1 nie wiem ktos ile trzeba czekac od dnia kiedy sie zarejestrujemy do tego ginekologa? kilka dni? miesiecy?
Kolezanka sie nie chce rozebrac mowi ze jak bedzie taka potrzeba to ucieknie. Ja w sumie tez wolalabym ttylko podac przyczyne i zeby te leki zapisał cholerne ..
heh:PP
|