Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-18, 21:13   #956
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
Ewalucja to ja pospamuje że mam okropny humor bo spotkało mnie coś przykrego,mam egzamin na prawko w piątek i się boję,szkoda mi nerwów i pieniędzy,wypadają mi włosy a paznokcie mimo że obcięte do opuszki rozedwajają się na jakieś 3mm
oj kochana nie denerwój sie, mój tz swietnie jezdzi a zdał za 5 razem chyba biedne pazurki a co ci sie przydazyło smutnego

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
dzisiejsze pazurki
a tak wogóle to nie nadążam z czytaniem tego wątku ale to może dlatego że ostatnio mam cały czas nos w książkach i notatkach (w tej chwili też)
sliczne

Cytat:
Napisane przez Aguu Pokaż wiadomość

Tak mnie wzięło na serialu na piłowanie szponów, to pomyślałam, że wypróbuję kolejnego holośka
Przedstawiam więc Eveline 405 - bez słońca/flesza spokojny szarak, a tu taki holokamuflaż
EDIT : Skórki widzę upaciałam.. i ten fakerek jakiś krótszy.. chyba się zagapiłam przy piłowaniu :P
fajny holoś
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27000346]Hej laski, nie mam dziś dla Was pazurków
W ogóle jestem załamana, bo szłam dziś na ten egzamin pewna, że zaliczę i liczyłam nawet na dobrą ocenę. Niestety, nie zdałam. Jak 98% mojego kierunku. Na cały rok zdały tylko DWIE osoby. I nawet nie chodzi o to, że test był trudny, przeciwnie.
Po prostu gość tak układał pytania, że w każdym prawidłowa odpowiedź mogła też być w jakiś sposób niewłaściwa. Np. pytanie o tytuł czasopisma - jeśli się nie napisało w cudzysłowie, nie zaliczał. Albo najmniejsza literówka w pojęciu. Masakra. A żeby było śmieszniej, na zaliczenie trzeba było mieć 70% dobrze, ja miałam ok. 65% - sprawdzaliśmy sobie od razu wzajemnie...
Uch. [/QUOTE]
oj kurcze ale chamstwoo/..
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora