Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-19, 08:53   #2368
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
NEROLKA gratulacje. Jednak wymarzoną córka

no moje dziewczyny mają wyleczone to z czym przyjechały do MP. Wczoraj miałam pierwszy raz Liliankę na rękach-piękne uczucie. Teraz czekam na Lenkę by ja dostać. Przepraszam,że tak pobieżnie ale nie mam czasu, akurat wstałam by ściągnąć mleko dla moich malutkich. Wieczorem jak przychodzę to padam na pyszczek.
super , ani się obejrzysz a będziesz się cieszyć dziewczynkami w domku

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Ta może do faktów powinniscie zadzwonic żeby cała Polska wiedziała że akurat rodzicie
no tak by pewnie im pasowało, wiesz z jednej strony rozumiem bo to ich pierwszy wnuk ale z drugiej wkurza mnie że ona musi wszystko wiedziec i widzieć, dziś też już musi przyjechac i obejrzeć łóżeczko złożone bo by nie wytrzymała a najgorsze jest to że jeszcze do niedawna bardzo ją lubiłam ale ostatnie miesiące jej zachowania strasznie mnie do niej zraziły...

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
cześc mamusie
witam się z rana, zapowiada się upalny dzień, wrrrr ale wczoraj chodzili w robocie sprawdzać klimę, więc mam nadzieję, że dziś będzie działać.
Lecę zaraz nadrabiać wczorajsze popołudnie
margaret82 za wizytę

ja też dziś mam po południu wizytę....ciekawe co waga pokaże
kciuki za wizyte

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Czesc kobietki i brzunie
Ja wstałam i czuje sie o niebo lepiej
Tylko stan podgoraczkowy troszke mam
nooo nareszcie jakaś poprawa oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
dzien dobry
ja dzisiaj wstalam pozniej niz zwykle ale poszlam spac pozno bardzo
po wczorajszej wizycie pojechalismy do znajomych i spedzilismy milo wieczor, wrocilismy po polnocy

wizyta w porzadku, lekarz pochwalil dobre wyniki, dal skierowanie na kolejne, na twardnienia zalecil magnez 3x dziennie
w badaniu szyjka zamkieta, nie widac by sie skracala, ph pochwy ok
na detektorku sluchalismy serduszka i bylo slychac jak maly sie kreci
jestem juz 9kg na plusie
nooo super

witam czwartkowo, pogoda piękna : i mam nadzieję , że się utrzyma bo chcemy z moimi rodzicami do ojcowa w niedzielę pojechać no i moje kochanie mogłoby sobie poszaleć z nową zabawką -aparatem
mój mały dziś takie wygibasy w brzuszku odstawiał że szok
ale to pewnie dlatego że dziś zaczynamy 35 tydzień

miłego dnia kobietki
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora