2011-05-19, 18:44
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pierwszy seks z niedziewicą.
Cytat:
Napisane przez tom_
Witam.
Mam pewien problem. Otóż niedawno temu poznałem bardzo fajna dziewczynę. Jest cudowna i nigdy takiej osoby w życiu nie spotkałem. Zakochałem się na poważnie. Aczkolwiek jest pewien problem. Nie potrafię sobie poradzic z świadomościa że ona nie jest już dziewicą, ponieważ ja jestem prawiczkiem. Piszę to tutaj właśnie do kobiet ponieważ facet jak to facet potrafi doradzić tylko to ze mam ją zostawić. Chodzi po prostu że czekałem z tym dla tej jedynej osoby, że to coś nowego. Że po pierwszym razie łączy parę coś wyjątkowego zresztą jak wszyscy wiedzą pierwszego razu się nie zapomina. I wraz magia prysła. Dla mnie z nią jest to całkiem nowe i moja więź będzie zupełnie inna niż jej. Dla niej to nic nowego poza tym że jestem nowym partnerem. Nie mam jej za złe ale moim zdaniem 16 lat to za mało na pierwszy raz. Mogła nieco poczekać. Sam nie wiem czy to jest kompleks prawiczka czy zazdrosc kiedy wspomina tamtego partnera czy lęk przed tym że zawszę będę porównywany. Pewnie się dowiem że nie dojrzałem skoro mam takie problemy ale moim zdaniem każdy może mieć taki problem.
Nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić. Jakieś propozycje? Jak to wygląda od strony kobiet?
Pozdrawiam
|
Mnie z moim byłym po "pierwszym razie" nic nie połączyło, rozstaliśmy się 
jeśli jeszcze na tyle nie dojrzałeś by odpuścić sobie jakieś chore zazdrości o przeszłość, to może daj sobie spokój z tą dziewczyną. Bo jak widać, nie zakochałeś się tak na poważnie.
|
|
|