Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-20, 08:27   #971
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cześć Kobitki
Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
kolejny piękny dzień, z jeszcze piękniejszą pogodą
takie dni sprawiają, że aż chce mi się żyć
: cool:

a ja nie wiem co się dizeje ze mną, odkąd się ciepło zrobiło to budzę się samoistnie 6-7 fakt, nigdy nie byłam śpiochem. Zawsze mówiłam "szkoda życia na sen" i już mi tak zostało... kurde brzuch mnie boli (czytaj @ w drodze)
uuuu biedna jak ma @ to umieram
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

jagodzia ja też mam ten szablon krzesełek :d kupiłam na allegro za 10 zł
Ostatnio też pozamawiałam próbki zaproszeń na allegro i muszę wam powiedzieć, że nie zrobiły na mnie wrażenia. Na zdjęciach są śliczne, a na żywo takie trochę nie dokładne, tak wyglądają jakbym to ja je robiła a nie chcę, żeby ktoś tak pomyślał :/
to ja zamawiałam ten sam szablon a mogła byś się podzielić wiedzą które zaproszenia spr. żeby nie brać ich pod uwagę??

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------
Oto grupon dla dziewczyny z lubelskiego które chcą szyć suknię może się którejś przyda http://www.groupon.pl/deals/lublin/e...ampaign=Varies
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora